YERELGÜÇ/DİLEK AYVALI

Yeni üyelerin partiye katılımı dolayısı ile  MHP Tire İlçe Başkanlığı Bahçesaray Düğün Salonunda kahvaltılı bir tören düzenledi.

Törene MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan, Tire Ülkü Ocakları Başkanı Yiğit Çetinkal, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve partililer katıldı.

Törende partiye katılan 790 kişiyi temsilen yaklaşık 100 kişiye rozet takıldı.

Törende sırasıyla MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu birer konuşma yaptı.

MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan’ın selamlama konuşmasının ardından, Yeni üyelere hoş geldiniz diyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin; “MHP'ye gelmeniz, destek vermeniz çok ama çok önemli. Ülkemizi, milletimizi parçalamak isteyenlere karşı birlikte mücadele edeceğiz. Partimize üye olanlara hoşgeldiniz diyoruz" dedi.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da tüm partilileri selamlayarak 3600 ek gösterge, EYT, Sözleşmeli memurların kadroya alınması gibi konuların Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2018 seçim beyannamesinde olduğunu söyleyerek, “Bunları Cumhur ittifakı olarak hep birlikte hayata geçirdik.” Dedi.

“Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi uzlaşma yasası Salı günü meclisten geçecek. Bu da 100 yıllık Türkiye tarihinde şu ana kadar çıkan en büyük vergi yapılandırma kanunu o Da hepinize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Editör: Haber Merkezi