YERELGÜÇ/ DİLEK AYVALI

Otel Tirem’deki yemekli toplantıda bir araya gelen Memleket Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Hapçı, Memleket Partisi Tire İlçe Başkanı Nihat Koç ve yönetim kurulu üyeleri toplantıda görüşlerini aktararak yeni planlamalar yaptılar. 

ÜYE ÇALIŞMAMIZI ARTIRACAĞIZ

Toplantıda ilk olarak konuşan Memleket Partisi Tire İlçe Başkanı Nihat Koç, “Genel başkanımızın ziyaretinden çok büyük mutluluk duydum. Bu ilgi Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye ve Memleket Partisi’ne olan bir ilgiydi. Önemli ölçüde Tire’de konuşuldu. Hiçbir çalışma boşa gitmez. Çalışmalarımızın karşılığını parti olarak gördüğümüzü söyleyebilirim. Daha iyi olması için neler yapabiliriz bunu konuşmalıyız. Üye çalışmalarımızı daha da artırmalı ve yeni üyelerle diyalogları hızla geliştirmeliyiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ TİRE’DEN ÇOK MUTLU AYRILDI

Memleket Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Hapçı, “Genel başkanımız ilk defa İzmir’de duygusal bir konuşma yaptı. Halktan biri olduğunu ifade etmek için sandalye üzerinde etkileyici bir konuşma yaptı. Otobüsteki platformda da konuşabilirdi. Ben de çok etkilendim o konuşmadan. Özellikle gençler çok beğendi konuşmaları, kalp işaretleri yapan genç arkadaşlarımız oldu. Genel başkanımız Tire’den çok mutlu ayrıldı. Memleket Partisi aşağıdan hızla ilerliyor. Bu televizyonlara yansıtılmıyor ama tabanda varız gittikçe büyüyoruz. Öyle bir noktaya geleceğiz ki televizyonlarda göstermek zorunda kalacaklar” dedi.

SEÇMENİN YÜZDE 80’İNE HİTAP EDEN BİR PARTİYİZ

Tire’de yapılan parti binası açılışının da güzel bir açılış olduğunu düşündüğünü kaydeden Hapçı, “Tire’de gençlik memleket partisine sahip çıktı. Bazı esnaflar dükkanlarından koşarak çıktı genel başkanımızın elini sıktı. İnsanlar genel başkanımıza dokunmak istedi. Herkese hitap ediyoruz. Seçmenin yüzde 80’ine hitap eden bir partiyiz. Memleket Partisi iktidara alternatif olacak. Muharrem İnce karizması olan bir lider. İnsanlara dokunmayı seviyor pozitif enerji veriyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi