Ödemiş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 25 Temmuz 2021 Pazar günü seçime gidiyor.

Yönetim tarafından görevden düşürülen Başkan Turgut Uslu’ca yeniden aday olduğunu açıklamıştı.

Usluca,  25 Temmuz 2021 Pazar günü Ödemiş 125. Yıl Kültürpark’ta yapılacak olan olağan kongreye tüm esnaf ve sanatkârları davet ettiklerini belirtti.

Kendisi ile ilgili iddiaların asılsız olduğunu yenileyen Usluca, “Kongre sürecinde ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu ve benzeri söylentiler gerçek olsaydı bugün seçilmek için karşınızda olamazdık.

Bahse konu 55 dosyanın gerekçesi esnafımızın ekonomik sıkıntılardan meydana gelen olumsuzluklarını tarafımıza bildirmeleri sonucunda, esnafımıza destek olmak adına yapılmış uygulamalardan kaynaklanmıştır. Hiçbir suç unsuru içermemektedir.

Göreve başladığımızda ortaklarımıza yıllık 14 milyon Türk Lirası kredi desteği verebiliyorken girişimlerimiz ve çalışmalarımız sonucu bugün bu rakam yıllık 135 milyon Türk Lirası'na ulaşmıştır.

Önceki dönemde eksik kaldığımız, hareketimizi kısıtlayan yönetim yapımızdan kurtulup, her birine ulaşabileceğiniz dinamik yönetimimizle bugüne kadar yetişemediğimiz ya da eksik kaldığımız ne varsa bunları tamamlayarak daha iyi hizmet sunacağız” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi