YERELGÜÇ/DİLEK AYVALI

İYİ Parti Tire İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Esnaf Kefalet Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İl ve İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Tek liste gidilen seçimlerde mevcut başkan Yüksel Şenyurt, yeniden seçilerek güven tazeledi.

İYİ Parti’de kongre süreci açıklanır açıklanmaz kongre süreci başladı. İzmir’in Tire ilçesinde bugün gerçekleşen İYİ Parti 3.Olağan kongresinde mevcut başkan Yüksel Şenyurt seçimlere tek liste girerek Güven tazeledi. Saygı Duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan kongrede divan seçiminin ardından siyasi konuşmalara geçildi.

SALİH ATAKAN DURAN, “İNŞALLAH HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Bugün Tire’nin 3. kurultayında hep birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu partiyi 2017 yılında hangi zorluklarla hangi koşullarda hangi fedakârlıklarla kurduğumuzu biliyoruz. Birlikte yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada güzel yarınlar için çocuklarımızın güzel geleceği için hep birlikte çalışmanın ve çalışmalarımızın sonucunda da çok güzel bir hedefimizi ulaşacağımızın bilinci ile tekrar bu kurultayımızın hayırlara vesile olmasını dileklerimle hepinize saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. İnşallah hep birlikte güzel günler göreceğiz” dedi.

YÜKSEL ŞENYURT, “BAŞARACAĞIZ. BAŞARACAĞIZ. BAŞARACAĞIZ”

İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, “Sözlerime başlamadan önce pençe kilit operasyonunda şehit düşen askerlerimize, polislerimize, Allah’tan rahmet yaralılarımıza Allahtan acil şifalar ve ailelerine Allah’tan sabırlar diliyorum. 20 yıldır yanlış yönetilen dış politika sonucu maalesef üzücü olaylar meydana gelmiştir. Defalarca uyardık yaptığınız yanlış bu çözüm süreci değil ihanet süreci dedik. Ve ihanet süreci sonuçlarını gördük. Yazık bu anaların evlatlarına kınalı kuzularımıza bundan 5 yıl önce genel başkanımız ve arkadaşları bir parti kurma çalışmalarına başladılar.  Dediler ki kuramazsınız genel başkanımız ve arkadaşları dedi ki kuracağız. Kursanız bile başaramazsınız.  Başaracağız. Ve 5 yılın sonunda Allah’ın izniyle 2023 deki seçimlerde Millet İttifakı olarak ülkenin başına iktidara geleceğiz. Başaracağız. Başaracağız. Başaracağız” dedi.

Konuşmaların ardından faaliyet raporları okunarak oylanırken, oylamaların ardından seçime geçildi. Kongrede Yüksel Şenyurt, yeniden başkan seçildi.

Editör: Haber Merkezi