Kadınlar pandemi sonrası düzenlenen matineye yoğun ilgi gösterdi. Ödemiş Belediye Düğün Salonunda 500 kişinin katıldığı Kadınlar Matinesinde Murat Övüç sahne aldı. Alaturka Mix Music Tahsin Canseven’in seslendirdiği şarkılar geceye renk kattı. Gecede Celal’in dans Show’u büyük ilgi gördü.

Bayanlar Celal’in düzenlediği Kadınlar Matinesinde eğlenip stres attıklarını söyleyerek, bu tür gecelerin daha sık olmasını belirttiler.

Uzun yıllardır eğlence sektöründe olan Celal Yaprak ayrıca Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği’nin Başkan Yardımcılığı görevinde. Özellikle pandemi süresinde ihtiyaç sahibi ailelere sahip çıkan Celal Yaprak, düzenlediği Kadınlar Matinesinde sahne alan Murat Övüç’ten ihtiyaç sahibi engelli bireyler adına tekerlekli sandalye sözü aldı. 

Geçtiğimiz hafta SMA bebek Defne için düzenlenen Kadınlar Matinesine destek veren Celal, matinelerin ve organizasyonların devam edeceğini ayrıca Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği olarak engelli bireylere destek olmak ve onlara güzel bir gece yaşatmak için 17 Aralık 2021 Cuma günü Yılbaşı eğlencesi düzenleyeceklerini ve herkesin bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

Editör: Haber Merkezi