Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı konu ile ilgili yazılı basın açıklaması yaparak şunları kaydetti, “Dinimiz İslam’da, şehitlik mertebesi peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir” Şehitlik mertebesi Allah rızası adına, vatan, millet uğruna canını vermektir. Şehitlik Bizim milletimizde şereflerin en büyüğüdür. O şerefe nail olan tüm şehitlerimizin önünde bugün bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Atalarımızın bugün bizim yaşadığımız bu coğrafya için şehit düştü. Bunu aslımıza da, neslimize de iyi anlatmak boynumuzun borcu. Vatan olmazsa devlet olmaz, devlet olmazsa millet de olmaz. Gözlerini kırpmadan ölüme giden, bu vatan için kanını, canını veren aziz şehitleri saygıyla yed ediyoruz. Türk Milleti için yeryüzünde en kıymetli varlıkların başında vatan gelir. Bu duygu tarih boyunca böyle gelişmiş, böyle yaşanmıştır. Bundan sonra da böyle olacaktır. Tarihî şan ve şerefle dolu bir milletin ahfadı olarak, ecdadımıza şehitlerimize sahip çıkmak, saygı duymak ve anmak en önemli görevlerimiz arasında olmalıdır.

İP li Başkanvekili Lütfü TÜRKKAN'ın, Bingöl'deki esnaf ziyaretinde HDP ile ilişkisi sebebi ile Meral AKŞENER'i eleştiren şehit yakını bir vatandaşın kız kardeşine küfür etmesi, İP'lilerin ahlak yapılarını ortaya koyarken, HDP ile kurdukları sıkı bağı da gözler önüne serdi.

Kuruldukları günden beri kendilerini çakma milliyetçi olarak tanıtan Kürdistan sözüne bile tepki göstermeyen bir parti asla milliyetçi olamaz  .Kendi grup  başkanvekilinin şehit yakınına yaptığı aşağılık hakaret ise maskelerinin arkasındaki gerçek yüzlerini gösterdi.İP in başında hepimizin bildiği gibi bir bayan Meral AKŞENER var acaba kendileri şehit yakınına helede bacısına yapılan o küfürden  dolayı rahatsız olmuşmudur tabiki de hayır burdan ip kadrolarında olan ve onlara gönül veren bayanlara sesleniyoruz bulunduğunuz yer şer odaklarının yeridir değil vatanı savunmak ihanetler sarmalı olan bir yerdir aklınızı başınıza toplayın ve derhal uzaklaşın sizler anasınız bacısınız bu anavatana isim kaynağısınız.

Buradan tekrar sesleniyoruz vatanı böldürmeyeceğiz emellerinize ulaşamayacak sınız .

Liderimiz Sayın DEVLET BAHÇELİ'NİN dediği gibi

''Derdi Millet olanın Devası Hizmettir

Sevdası Millet olanın Sedası Devlettir.''

Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş ilçe Başkanlığı olarak şehitlerimize ve emanetlerine yapılan terbiyesizliği kınıyor asıl büyük dersi değerli Türk milletinin vereceğine yürekten inanıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi