HABER:SEÇİL GEZİCİ

Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Belediye Meclis üyeleri, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Karakaşoğlu ailesi ve dostlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Karakaşoğlu Seyahat Müdürü Selina Karakaş, “Karakaşoğlu Seyahat Turizm olarak Ödemişte bir ilk olan Havaalanı ve VIP araçlarımızı transfer hizmeti sunacağız. Bunun yanına da şirketimiz de 500 tane Havaalanı ve 250 den fazla otobüs firmaları ile anlaşma sağladık. Bizlerden istediğiniz firmadan otobüs ve uçak biletlerini temin edebilirsiniz. Bunun yanı sıra günlük ve aylık olarak 20 den fazla rent a car araçlarımız mevcut önümüzdeki ay içerisinde de yurtiçi turlarımızda olacak”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Karakaş ailesinin mutlu bir günü Pandemi süresinde birçok işyeri kapanırken hep üzülmüştük. Bugün yine biraz daha Pandemi yüksek olsa bizi uyarsa da ama yeni ekmek kapılarının açılıyor olması hepimizi mutlu ediyor.  Bugünde Karakaş ailesi adına hepsi tabelada yazıyor Turizm Seyahat acentesi aynı zamanda Rent A Car araç kiralama hep birlikte var. Ödemiş’te de bu yönde açık doldurma adına yeni alternatifler sunma adına Başkanımıza inanıyoruz ki güzel seçenekler sunacaktır. Kendisine bu anlamda aile olarak hepsine Ödemiş ailesi adına bu güzel alternatifler için teşekkür edelim. Oda başkanlarım, İlçe başkanlarım, komşular ve dostları hepsi burada onlar adına hepsine de destek olmaya davet edelim. Seyahat seçenekleri var. Bende kısa bir göz atma fırsatı buldum. Dileriz ki hep birlikte seyahat etme fırsatımız olabilir. Bu duygularla hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın bereketli kazançlar eylesin inşallah”

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP İlçe Başkanı Hamdi Halis, Ödemiş şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Karakaşoğlu Seyahat Müdürü Selina Karakaş ile birlikte kestiler.

Editör: Haber Merkezi