HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

CHP İzmir İl Başkanlığı, esnaf ve vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi Ödemiş’te mesai yaptı. Yücel ve il yöneticilerinin yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı heyet, gruplara ayrılarak saha çalışmalarını gerçekleştirdi.

CHP heyetinin ziyaret ettiği Ödemişli esnaf ve vatandaşlar, artan enflasyona bağlı olarak temel tüketim ürünlerine peş peşe gelen zamlar ve hayat pahalılığından dolayı şikâyetlerini dile getirdi. CHP heyeti de sorunların çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştı. Saha çalışmasının oldukça verimli geçtiği ve CHP'ye karşı herhangi bir olumsuz yaklaşımın olmadığı aktarıldı.

CHP heyetinin ziyaret ettiği esnaf işlerinin yarıya yarıya düştüğünü anlatırken, mallarını satamadıklarını satsalar da yerine koyamadıklarını ifade ettikleri belirtildi.

Çiftçilerin ise gübre ve mazotun pahalılığından yakındığı, besicilerin de yemin pahalılığından dert yandığı belirtildi.

İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Perşembe pazarı bomboş. Üreten çiftçi, satan esnaf ve almaya gücü yetmeyen vatandaş mutsuz ve iktidara öfkeli. Boş lafa karnımız tok. Sandığı getirin, Ödemiş’i de, Türkiye’yi de bu ızdıraptan kurtaralım” ifadelerini kullandı.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis,“Bugün, yaklaşan seçim öncesinde Ödemiş’te bir alan çalışması söz konusu. Burada olan herkesin yüreğine, ayağına sağlık bugünkü çalışmamız Ödemiş’teki ve ülkemizdeki yaşanan sorunlarla yöneticilerimizin bir araya gelerek onların dertlerini dinleyerek var olan sorunlara ne gibi bir çözüm üretebiliriz bunları dile getirmek amacıyla sahaya iniyoruz. Ödemiş’in özellikle Küçükmenderes’in çok özel sorunları var. Bu sorunlar ülkemizin özellikle tarım ve hayvancılığın merkezi konumundaki Küçükmenderes ovasının çok ciddi sorunlarıdır.  Tarımda, hayvancılıkta ve sosyal hayattaki sorunlar bu içinde yaşadığımız dönemde en üst seviyeye çıkmıştır. Bu sorunlara karşı biz, yakın gelecekte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sorunlara ne gibi çözümler getiriyoruz sorusunun yanıtını vermek için bugün alanlardayız. On kişilik bir ekiple yola çıkıyoruz. On kişilik ekibimiz Ödemiş’in değişik merkezlerinde bizimle beraber olacak. Vatandaşımızla bir araya gelecek. İl Başkanımızın, Milletvekilimizin, İl yönetim kurulumuzun ve yönetim kurulumuzun burada olmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTEL, “İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU”

CHP İzmir Milletvekili Bedri Sertel, “Dün akşam Ankara’dan geldim. Genel Başkanımın da bilgisi var. Çalışmamla ilgili hepinize çok selamları var. Bugünkü çalışmalar da hep birlikte olacağız. Artık iktidara az kaldı. İktidara giderken, bütün partimizin kol kola, el ele olarakta yürümesini istiyoruz. Hep beraber öncelikle genel başkanımız da bunu söylüyor. İnşallah sonuçta Cumhurbaşkanı adayımız bizim Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanımız olacak. Onunla beraber Türkiye’yi çok aydınlık günlere götüreceğimizi canı gönülden inanıyorum. Ankara’daki hava da, İzmir’deki hava da budur” dedi.

YÜCEL, “ÖDEMİŞ BELEDİYEMİZ BURADA GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYOR”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,“Bugün il başkanlığı olarak başlattığımız bir çalışmanın ilk ayağında Ödemiş İlçe Başkanlığındayız. Burada yaşayan hemşerilerimizle bir araya gelelim, Ödemiş ilçe örgütümüzün yaptığı çalışmaları yakından takip edelim ve onlara katkı koyalım düşüncesi ile bugün buradayız. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Ekonomik kriz var, hayat pahalı, işsizlik toplumun tüm kesimlerini derinden yaralıyor. En çok etkilenen kesimlerden biri de bölgede yaşayan, bölge de çalışan çiftçimiz, üreticimiz. Bölgenin sorunları ile ilgili CHP olarak hem iktidara geldiğimiz de nasıl ve ne gibi çözümler üreteceğiz bunları aktaracağız. Yerel yönetimler olarak Ödemiş Belediyemiz burada gerekli çalışmaları yapıyor. Büyükşehir bölgede birçok yatırımlar yapıyor.  Bunları daha iyi bir noktaya nasıl taşıyabiliriz. Birlikte görüşeceğiz”

YÜCEL, “TÜRKİYE BİR DEĞİŞİMİN ARİFESİNDE" 

Yücel, “Bugün Ödemişli hemşerilerimizle bire bir görüşerek temas ederek, on farklı gruplarla İl Başkan yardımcılarımızla, belediye meclis üyelerimiz, ilçe yöneticilerimiz, vekilimiz ve diğer arkadaşlarımız belli güzergâhlar belli bölgelerde çalışma yapacaklar. Esnafla bir araya geleceğiz. Üreticiyle bir araya geleceğiz. Çiftçiyle bir araya geleceğiz. Ve onlardan aldığımız bilgiler dâhilinde bunları önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza dâhil edeceğiz. Türkiye bir değişimin arifesinde bunu hepimiz görüyoruz. Biliyoruz. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı var. Türkiye’nin hukuka, hukukun üstünlüğüne ihtiyacı var. Türkiye’de adaletli hakkaniyetli ve liyakatli bir yönetime ihtiyacı var. Bunu da genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde millet ittifakı ile ve o güçlendirilmiş parlamenter sistemi mutabakat metnin altına imza atan siyasi partilerle ve buna destek veren tüm hemşerilerimizle birlikte sandık geldiğinde hep birlikte başaracağız. Biz buna inanıyoruz. Sizler de inanın ki kimse umutsuzluğa kapılmasın önümüzde güzel günler var. Hep birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. İlçe Başkanımıza, ilçe yönetimimize, Ödemiş İlçe örgütümüze de bu alt yapısını hazırladıkları içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi