Haber: Faruk Çark

Bayındır'da eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir kişi eşini ve kayınvalidesini silahla vurarak öldürdü. Sesleri duyarak dışarı çıkan komşuyu da silahla vurarak ağır yaralayan damat, suç aleti ile birlikte polis ekiplerince yakalandı.

Olay, akşam saat 19.30 sıralarında Hacı İbrahim Karaselvi Sokak'ta bulunan ikamette meydana geldi. İddiaya göre, kayınvalidesi Serpil Palalı'nın evine gelen boşanma aşamasındaki damat H. T., kayınvalidesi Serpil Palalı ve eşi Serap Tümen ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardında H.T., kayınvalidesine ve eşine silahla ateş etti. Anne kız kanlar içerisinde yere yıkılırken, damat evin dışına çıktı.

Sesleri duyup sokağa çıkan komşuyu da vurdu

Silah seslerini duyarak evinden çıkıp sesin olduğu bölgeye doğru ilerleyen ve Serpil Palalı'nın komşusu ve akrabası olduğu öğrenilen Hamza Kuzucuk da, damat H. T.'nin kendisine silahla ateş etmesi sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Anne kız öldü, komşu ağır yaralandı

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde anne kızın yaşamanı yitirdiği tespit edilirken, komşu Hamza Kuzucuk'un ise ağır yaralı olduğu belirlendi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve hayati tehlikesi bulunan yaralı Kuzucuk, Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Kuzucuk'un Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Suç aleti ile birlikte yakalandı

Öte yandan, polis ekiplerince şüpheli H. T., Hatay Mahallesi Çayır Caddesi üzerinde suç aleti ile birlikte yakalandı. H.T., ekipler tarafından gözaltına alınırken, olay yerine destek amaçlı çok sayıda polis ekiplerinin sevk edildiği bilgisi edinildi.

Bayındır'daki cinayette hayatını kaybeden kayınvalide 47 yaşındaki Serpil Palalı (Sağda) ve kızı 29 yaşındaki Serpil Tümen (Solda)

Editör: Haber Merkezi