Kahvaltıya AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, AK Parti Kadın Kolları Asuman Karakayaoğlu ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “ İstanbul İl Başkanlığının Yargıtay tarafından almış olduğu cezayı kullanmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı bir provokasyona daha imza atmak istedi. Önce karara baktığımızda Yargıtay suçlardan iki tanesini düşmesine üç tanesinin cezasının onaylanmasına karar verdi. Sürekli hukuk, insan hakları, özgürlük, hukuk devleti, hukuk üstünlüğü gibi ifadeleri kullananlara baktığımızda düşme kararlarıyla alakalı nasıl bir söz söyleyeceklerini anlatmaları lazım ama bununla ilgili hiçbir şey söylemezler. Çünkü onlar için hukuk kendilerinin istediği kararı verdiği zaman hukuktur. İstedikleri kararı vermediği zaman ise mutlaka altında başka şeyler ararlar. CHP Genel Başkanı bir tweet attı. Bütün milletvekillerini CHP İstanbul İl Başkanlığı önüne toplanması için talimatta bulundu. Dün akşam 18.00’de basın toplantısı yapacağız dedikleri halde 19.30’a kadar basın toplantısını ertelediler. Ama oraya 10-15 civarında milletvekili katıldı. 500-750 civarında da vatandaş veya partilileri katıldı. Dolayısıyla CHP’nin ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun mantalitesinde de muhalefet anlayışında da sadece kaos üretmek var. Sadece yıkıcılık yapmak var. Ülkeye bir şey katmak gibi bir derdi söz konusu değil. Bunu çokça denedi. Birkaç ay öncede elektrik faturasını ödemeyeceğim derken de aslında bunu denemek istemişti. O zamanda öncelikle kendi örgütünün milletvekillerinin ona eşlik edeceğini, destek vereceğini düşünmüştü. Ama kimse destek vermeyince daha sonra bireysel bir eylem gibi o eylemi dönüştürmek zorunda kaldı. Bu seferde aynı kaos planı boşa çıkmıştır. Bir iktidar olarak AK Parti teşkilatı olarak 20 senedir ülkemize hem eserler kazandırmış hem de özgürlüğü, hukuku, üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğünü bu ülkeye getirmiş bir iktidarız. Ve böylede devam edeceğiz. Tamamen çalışmamızda, mücadelemizde buna dair olacaktır.

Ödemiş bizim Küçük Menderes Havza’mızda lokomotif olan değer verdiğimiz, kıymet verdiğimiz ilçemiz. Bu araya birçok hizmetler kazandırdık. En büyük hizmetlerden birisi devlet hastanesi, bölünmüş yolla ilgili çalışmalarımız biliyorsunuz devam ediyor. Geçen yıllarda Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin açılışı gerçekleştirmiştik. Şimdi onun bölümleri açılacak. Yine takip ettiğimiz projeler var. Organize Sanayi Bölgesi’nde süt tozu, bebek maması şeklinde çalışacak Tarım Kredi Kooperatiflerinin inşaat edeceği temel atılmış ama biraz son gelişmelerde gecikmiş ama bundan sonra inşallah hızlandırılmasını sağlayacağız. Yine Diş Hastanesi’yle ilgili ciddi bir uğraşımız var. Burada ilçe başkanımız gerçekten güzel bir çalışma ortaya koyuyor. Vatandaşımızla birebir temas halinde çalışmalar yapıyor. Bize burayla ilgili sürekli bilgilendirme yapıyorlar. Hem hayvancılıkla ilgili hem tarımla ilgili onların verdiği bilgiler doğrultusunda Tarım Bakanlığı’mızla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ödemiş ve Küçük Menderes’in tamamı bizim için değerli her birine yaptığımız hizmet bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor. İnşallah görev süremiz boyunca da bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” Dedi.

Editör: Haber Merkezi