Bu firmaları https://dugun.com üzerinde bulabilir, ürün ve hizmet bilgilerine firma profillerinden ulaşabilirsiniz. Şehirdeki düğün salonları; süslemeleriyle, kapasiteleriyle, alanlarıyla ve hizmetleriyle birbirinden farklılaşıyor. İzmirli çiftler; uygun fiyatları, süslemeleri, geniş alanları ve ulaşılabilirlikleri nedeniyle düğün salonlarına yoğun ilgi gösteriyor. Aynı zamanda her mevsim düğün yapılabilir olmaları da bir diğer cazip gelen yönleri.

Şehirdeki salonlarda 100 kişiden 3.000 kişiye kadar davetli ağırlayabilmek mümkün. Ancak salonların büyük bir kısmı, ortalama 750 kişilik kapasiteye sahip. Hatta bazı salonlarda birden fazla organizasyon alanı bulunuyor. Bu alanlar kapasitelerine ve konseptlerine göre isimlendiriliyor.

Şehirdeki salonların birçoğunun kapalı salona sahip olduğunu belirtelim. Bazı mekanlar ise açık alanlarıyla da hizmet veriyorlar. Düğün yapacağınız mevsime göre dilediğiniz alanı seçebiliyorsunuz. Ayrıca davetlilerinizin organizasyon esnasında dinlenebilmesi ve hava alabilmesi için kullanabilecekleri teras, bahçe gibi alanları da oluyor.

İzmir'in neredeyse tüm ilçelerinde düğün salonu bulabiliyorsunuz. Özellikle Bornova ve Buca gibi ilçelerde düğün salonu oranının daha yoğun olduğunu söylemek mümkün. Çünkü bölgelerdeki talep arttıkça, aynı oranda düğün salonu sayısı da artıyor. Şehirde düğün yapılan salonlarda aynı zamanda düğün dışı organizasyonların da yapıldığını söylememiz mümkün. Kına gecesi, nişan töreni gibi etkinlikler de bu alanlarda yapılabiliyor.

İzmir’deki salonlar; bahçe, havuz, teras ve kapalı alan gibi farklı özelliklere sahip olmasıyla çiftlerin törenlerinde sıkça tercih ettiği mekanlar arasında yer alıyor. Yazın evlenmeyi düşünüyorsanız da ormanın içinde, göl kenarında ya da terası olan bir salonda düğün yapabilirsiniz. İzmir gibi büyük bir şehirde yaşıyorsanız düğün salonları konusunda birçok alternatifiniz olacaktır. Eğer kışın evlenmeyi düşünüyorsanız kapalı düğün salonları size uygun olacaktır. Çünkü düğününüzü yapacağınız salona karar verirken mevsime ve nasıl bir düğün istediğinize göre de seçim yapmalısınız.

Kapalı salonlarda düğün yapacak olan çiftler genellikle mekanın özellikleri konusunda kararsız olur. Ancak bu konuda endişeniz olmasın. Çünkü İzmir’de geniş ve ferah bir düğün salonu rahatlıkla bulabilirsiniz. Şehirdeki mekanların birçoğunda alanı daraltacak, çiftlerin ve davetlilerin konforundan

çalacak kolonlar bulunmuyor. Çoğunluğunun da yüksek tavanlı, bu nedenle gayet ferah olduğunu da söylememiz mümkün.

Şehirdeki Düğün Salonlarının Hizmetleri

İzmir'de düğün yapılabilen salonlar, çiftlere birbirinden farklı hizmetleri, paketler halinde sunuyor. Bu paketlerin içerisinde çiftlerin düğün için ihtiyaç duyabileceği ürün ve hizmetler yer alıyor. İkramlar, organizasyon, DJ gibi birçok hizmete genellikle standart paketlerde yer veriliyor. Mekanların paket seçeneklerinin her bütçeye hitap ettiğini de belirtmeden geçmeyelim. Standart paketlere ek olarak istenen ürün ve hizmetleri kapsayan paketler, paketteki kalem sayısına göre haliyle daha yüksek rakamlarla fiyatlandırılıyor. Şehirdeki firmaların hizmetlerini de kısaca anlatalım:

İzmir’deki düğün yerlerinin birçoğunda atıştırmalık dışında yemek servisi de yapılıyor. Menüler genelde ana yemek tercihine göre belirleniyor. Başlangıç, ara sıcak, ana yemek ve tatlıdan oluşan menünün yanında meşrubat servisi de yapılıyor. Mekanların hazır düğün menülerinden birini seçebileceğiniz gibi size özel menü oluşturmalarını da talep edebiliyorsunuz.

İzmir’deki salonların birçoğunun anlaşmalı fotoğrafçıları bulunuyor. Bu ekipler tarafından düğününüz başından sonuna kadar kayıt altına alınıyor. Düğününüzden bir süre sonrasında da çektikleri tüm fotoğrafları ve düğün videonuzu tarafınıza teslim ediyorlar. Aynı zamanda düğün esnasında çekilen fotoğrafları anında baskı yöntemi ile davetlilerinize verebiliyorlar.

Düğünlerin olmazsa olmazı müzik hizmetini de İzmir’deki düğün salonlarından alabilirsiniz. Birçok firma standart paket dahilinde DJ hizmeti sunuyor. Dileyen çiftler için de anlaşmalı canlı müzik ekipleri bulunuyor. Mekanla anlaştıktan ve müzik firmanızı belirledikten sonra düğün öncesi toplantı yapıyor ve hangi parçaların çalınmasını istediğinizi belirtme fırsatı bulabiliyorsunuz.

Müzik firmanız ve playlistiniz ne kadar iyi olursa olsun ses sistemi kaliteli değilse umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Ancak bu konuda endişe etmenize gerek yok çünkü şehirdeki birçok düğün salonu bu konuda oldukça başarılı. Dışarıdan bir firma arayışına girmenize gerek kalmadan, size ihtiyaç duyabileceğiniz spot ışık, kolon, mikser gibi birçok ekipmanı sağlayabiliyorlar.

Şehirdeki düğün salonlarının özellikleri ve hizmetlerine dair detaylardan bahsettik. Sırada size uygun firmayı bulmak var. İzmir’de düğün yapılan salonlarını,https://dugun.com/dugun-salonlari/izmir sayfasından size uygun özelliklere göre filtreleyerek listeleyebilirsiniz. Bu mekanların firma profillerini incelemeyi, ilginizi çeken firmalarla iletişime geçmeyi unutmayın.

Editör: Haber Merkezi