Yapılan kura çekimi sonrasında temsilcimiz Tire Futbol Kulübü, 9. Bölge 1. Grup’ta yer aldı.

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig  gruplarının belirlendiği kura çekimi İzmir Gençlik ve Spor Müdürlüğünde yapıldı. Yapılan kura çekimi sonrasında temsilcimiz Tire FK, 9. Bölge 1. Grup’ta yer aldı.

Yapılan kura çekimi sonrasında temsilcimiz Tire FK, 9. Bölge 1. Grup’ta yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nu tarafından bugün yapılan BAL Ligi grup kuraları çekimi sonunda bu sezon gruplarda mücadele edecek takımlar belirlendi. Kulüp temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde, temsilcimiz Tire FK 1. Grupta mücadele edecek. Sezon için iddialı bir kadro kurmaya çalışan ve “3. Lig’e çıkma” hedefini bu yıl gerçekleştirme noktasında kararlı olan temsilcimiz Tire FK'nın rakipleri şu şekilde:

Grupta İzmir takımlarından; Viven Bornova,Torosgücü,Kınık Belediyespor,

Manisa takımlarından; Yunus Emre Belediyespor, Bieksper Hacırahmanlı, Ahmetli Belediyespor

 Afyon takımlarından; Bolvadin Belediyespor, Sandıklıspor , İşçehisar takımları Tire FK'nın rakipleri oldu.

Yapılan kura çekimi sonrası gazetemize açıklamalar yapan Tire Futbol Kulübü 2. başkanı Yiğit Çetinkal: Hangi gurupta olursak olalım kolay rakip yok. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Güzel bir takım kurmaya çalışıyoruz hedefimiz kesinlikle şampiyonluk, umarız hedefimize ulaşır Tire Şampiyonluk yaşatırız. Tiremize hayırlı olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi