HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Geçen Hafta Tire deplasmanında Tire Belediyespor’a yenilerek taraftarını üzen Ödemişspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Şirinyerspor’u farklı yenmeyi başardı.

Maça hızlı başlayan Ödemişspor henüz ikinci dakikada Şirinyersporlu futbolcunun kendi kalesine attığı gole 1-0 öne geçerken, maçın 7. Dakikasında Umur Erdoğan’ın attığı golle durumu 2-0 yaptı. Maçın 24. Ve 28 dakikalarında Mehmet Gürleyen ve Şamil Günay’la goller bulunan Kırmızı Lacivertli ekip durumu 4-0’ a taşıdı. 35. Dakikada Uğur Güzelce ile bir gol daha bulan Ödemişspor durumu 5-0 yaparken,  etkili futbol oynamaya devam eden Ödemişspor maçın son dakikalarında Zafer Çevik ile bir gol daha bularak durumu 6-0’a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

Maçın ikinci yarısını da Konuk ekip bir gol bulurken durumu 6-1’e getirdi. Bu golden sonra Ödemişspor etkili futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Ödemişspor maçın 77. Dakikasında Mehmet Gürleyen ile durumu 7-1 ‘e taşıdı. Maçın 82. Dakikasında Şirinyerspor bir gol daha bularak durumu 7-2 yaptı. 87. Dakikada Ödemişspor Furkan Orak ’la durumu 8- 2 yaptı.

MAÇIN 88. DAKİKASINDA SAHAYA HAVA AMBULANSI İNDİ

Ödemişspor-Şirinyer maçının 88. Dakikasında ise sahalarda az rastlanacak ilginç bir olay yaşandı. Ödemiş’te bir hasta için Hava ambulansı çağrılırken, Hava ambulansı Ödemiş’te pist olmadığı için sahaya inmek zorunda kaldı. hattrick ustası Mehmet Gürleyen maçın 90. dakikalarında bir gol daha attı ve Ödemişsporu galibiyeti getiren golü atarak maçı 9-2 kazanarak üç puanın sahibi oldular.

Editör: Haber Merkezi