Haber / Süleyman GÜLEROĞLU

İYİ Parti Ödemiş İlçe Teşkilat Başkanı ve Basın sözcüsü Recep Yılmaz parti mensupları olarak esnaf ziyaretleri yapıp yaşanan olumsuzluklar ve zorluklar ile ilgili fikir alışverişinde bulunma ve ne yapılabilir konusunda çözüm yolları üretmek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Yılmaz, “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde Allah hepimizin yardımcısı olsun.  İYİ Parti liderimiz Meral Akşener yerinde oturup Salı günleri kürsüden millete seslenmek yerine sahalara indi, esnafı, çalışanı, öğrencisi, emeklisi, yaşlısı, hastası herkese ulaşıp dertlerini sorunları yerinde dinliyor. Bizde Ödemiş ilçe başkanı Güven Kılıç önderliğinde aldığımız karar doğrultusunda sağlara daha çok inme kararı aldık mahalle mahalle dolaşıp hemşerilerimizle bir arada olacağız.

Akif üye kayıtlarımız devam etmekte. Mahalle temsilcilerimizi tamamlamak üzereyiz. Bizim yolumuz belli içinde bayrak vatan millet Atatürk sevdası olan herkesi İyi partiye davet ediyoruz. İlçe başkan yardımcılarımız belediye başkan yardımcımız belediye meclis üyelerimiz gençlik ve kadın kollarımız ile sahaya daha çok ineceğiz. Meral Akşener başkanımız yerinde oturmazken bizlerin daha çok çalışması lazım. Sadece seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanındayız. Koronavirüs aşısının bir an önce bulunup tüm dünyanın normale dönmesi dileğiyle ekonomik sorunlarımız her geçen gün büyüyor. Esnafın çiftçinin dayanacak gücü kalmadı. Allah bu zor günlerde hepimizin yardımcısı olsun.”

Editör: Haber Merkezi