Haber / Dilek Acar GÜLEÇ

Dönmez kendisine MHP Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Kınlı tarafından sorulan “Demirtaş'ın içeride olmasına karşı mısın? değil misin?” sorusuna “içerde olmasına karşıyım” cevabı sonrası MHP Meclis Üyeleri “Atatürkçü değilsiniz” diyerek meclisi terk etmişti. 
Cumhuriyet Halk Partisi binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Nazan Dönmez, “Dün dediğim gibi artık iktidar olma yolunda uzaklaşmış olan iktidar ortakları yine sözlerimizi çarpıtarak kaçak sorular sorup cevabımızı dinlemeden meclis salonunu terk etmişler. Şahsımı Atatürkçü olmamakla suçlamışlardır. 
Dün, bugün gelecekte ben Atatürkçüyüm ve hep öyle kalacağım. Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına yürekten inanan, şahsıma kaçamak sorular sorup tam cevabımı dinlemeden salonu terk ederek beni belli kurgular içinde yaftalayamazsınız.
Konuyla ilgili olarak bahsedilen sadece kişinin cezaevinde olması ya da olmaması değil ağır işleyen yargı sistemindeki uzun tutukluluk süreleridir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da söylediği gibi bir kişi adaletsizlikle karşı karşıya ise bu adaletsizliğe karşı çıkmak elbette bizim dile getireceğimiz bir konudur. Sadece kendinden olana adalet aramak kendinden olmayana ne hali varsa görsün demek Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir tavır değildir. Yıllarca Atatürkçü askerler, Gazeteciler, Yazarlar ve siviller Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanırken, sizler kumpas davalarıyla bu vatansever Atatürkçüleri yargılayanlara alkış tutarken, bizler Mustafa Kemal'in askerleri olarak Silivri kapılarında Adalet arayanlarız. Çok şükür ki dönemin şartları değiştiğinde bile bizler Atatürk’ün çizdiği yoldan hiç ayrılmadık. Ne mutlu Türküm Diyene sözüne hep bağlı kaldık. Kalacağız.  Ne Mutlu ki terörden ve işbirlikçilerinden hiç bir zaman beslenmedik. Ne mutlu ki kökleri Cumhuriyet değerleri ve Atatürk ilkeleri olan Cumhuriyet Halk Partisinin Neferleriyiz” açıklamasında bulundu. 

MHP MECLİS ÜYELERİ Meclisi Terk Etti

http://www.yerelguc.com/siyaset/mhp-meclis-uyeleri-meclisi-terk-etti-h27143.html


“HAİN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İŞİMİZ OLMAZ, OLAMAZ, BUGÜNE KADAR OLMADI OLMAYACAK” 
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti ve Ödemiş için sorumluluk almış kişileriz. Cumhuriyeti yıkmak Devletimize zarar vermek askerimizin, polisimizin canını kasteden toplumsal birliğimizi, kardeşliğimizi ve huzurumuzu hedef alan hangi terör örgütü varsa lanetliyoruz.
Bunun içindir ki hain terör örgütleriyle işimiz olmaz, olamaz, bugüne kadar olmadı olmayacak. Terör siyaset malzemesi yapılmayacak kadar hassas bir konudur. Siyasi rant sağlamak için hiç bir zaman yan yana gelmedik gelmeyeceğiz. Siyaset uğruna ülkede kavga ve çatışma ortamına her zaman karşı duracağız. Biliyoruz ki bu tür suçlamalar ülkemize ve milletimize zarar verecektir. 
Hak, Hukuk adalet sloganıyla Ankara'dan İstanbul'a kadar yürüyen genel başkanımızın dediği gibi hakkı adaleti ve hukuku hep savunacağız. Bu üç sözcük hepimiz için geçerlidir. Ve hepimize bir gün gerekebilir.
Ödemiş CHP İlçe örgütü olarak genel merkezimizin bu doğrularına sıkı sıkı bağlıyız. Şunu biliyoruz ki ülkemizin kurtuluş ve kurucu partisiyiz.
Son günlerde yaşanan ekonomik kriz, sağlık krizini unuturmuştur. Ekonomik olarak neler yapabiliriz, hangi çözüm yolları üzerinde yoğunlaşmalıyız. İş, aş, sözcüklerinin içini nasıl doldurabiliriz. İşsizlik ile ilgili projelerimiz nelerdir. İthalat ekonomisinden, üretim ekonomisine nasıl geçmeliyiz. 
Küçükmenderes ovasının başta su, tarım ve hayvancılıkla ilgili hangi çözümleri konuşmalıyız. Zamlara karşı nasıl karşı koymalıyız. Bizlerin ve partimizin öncelikli konuları bunlardır. CHP olarak partimizi terörle yan yana getiren partiler şunu unutmasın. Bizler ilçemiz ve ülkemize hizmet etmek için buradayız. Akılla, sağduyu, özveri ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sıkı sıkı bağlıyız. Tüm Ödemiş ve kamuoyunun bilgilerine sunulur” dedi.

Editör: Haber Merkezi