YERELGÜÇ

Yoğun iş temposuna rağmen üreticileri ihmal etmeyen Başkan Öztürk, fırsat buldukça üreticileri mahallelerinde ziyaret ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaklaşık 10 kırsal mahalleyi ziyaret eden Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Kırsal mahallelerde süt üreticisi ve kooperatif ortakları ile buluşarak onlarla çay içip sohbet ediyor. Geçtiğimiz günlerde Doyranlı Mahallesinde üretici ile buluşan Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk ve yönetim kurulu, burada üretici ile sohbet edip kooperatifin iş ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. Sohbet havasında geçen bilgilendirme toplantısında üreticinin de görüşlerini alan Başkan Öztürk, eksik gördüğü noktaları tek tek not aldı.

ÜRETİCİ MEMNUN

Karşılarında Başkan Öztürk'ü gören üreticiler, “Tire Süt Kooperatifi'nde daha önce böyle bir uygulama görmedik. İlk kez bir başkan özel köyümüze gelerek bizlere bilgilendirme yapıyor ve daha iyi neler yapabiliriz diye bizlere soruyor. Bizim de fikrimiz alınıyor. İşte gerçek yöneticilik budur. Biz Osman Başkandan çok memnunuz” dediler.

Editör: Haber Merkezi