HABER:DİLEK AYVALI

Ekiplerin Tire’deki dikkatli ve titiz çalışmaları sonucu, gerçekleşen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

MEŞRUBAT ÇALMIŞLAR

Tire’de Kurtuluş Mahallesindeki bir kuruyemişçiden 3 koli enerji içeceği ve 3 koli meşrubatı çalan hırsızlar, iş yeri sahibinin polise ihbarı sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.S. ve M.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

ÇALDIKLARI EŞYALAR İLE YAKALANDI

Tire’de Cumhuriyet Mahallesindeki bir iş yerinden yaklaşık 70 adet bakır kazan ve hurda demir hırsızlığı ile ilgili iş yeri sahibinin ihbarı ile hareket geçen Tire İlçe Emniyet Müdürü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli E.B.’yi gözaltına aldı. E.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞEHİDİN EVİNE GİREN HIRSIZLAR DA TUTUKLANDI

Şehit Astsubay Erdal Canbulat’ın ailesinin ve Tireli Avukat Gökberk Tetik’in evlerine girerek hırsızlık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınan, çevre il ve ilçelerde de gerçekleştirdikleri hırsızlık olayları ile ilgili aranan hırsızlık şebekesi A.G, Y.B. ve E.U. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi