HABER: DİLEK AYVALI

Kiraz’da yaşan Mustafa Kolay, eşi Birgül Kolay (36) ve 3 çocuğu Emine, Elif ve Emir’den 2 haftadır haber alamadığı için polise ve jandarmaya giderek eşi ve 3 çocuğunun kaçırılması ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

Mustafa Kolay, eşi Birgül Kolay’ın 3 çocuğu ile birlikte Kiraz’da yaşayan A.P.’nin yaşlı bir akrabasına 2 ay önce hasta bakıcılığa gittiğini söyledi. 2 hafta öncesine dek ailesi ile iletişim kurabilen Mustafa Kolay, 2 haftadan bu yana ne çocuklarını gördüğünü ne de telefonla ulaşabildiğini söyledi.

Öte yandan Mustafa Kolay’ın eşi Birgül Kolay’ın ilk eşinden olan kızını, kaçırıldığı iddia edilen 10 yaşındaki elifin aradığını ve ‘Bize işkence yapıyorlar’ dediğini söyledi.

Mustafa Kolay eşi Birgül Kolay, çocukları Emine, Elif ve Emir’i, A.P.’nin kaçırdığını ve zorla alıkoyduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz Cuma günü jandarmanın A.P. ve Birgül Kolay’a telefonla ulaşarak en yakın jandarmaya giderek ifade vermelerini söylediğini ancak halen gitmediklerini belirten baba Mustafa Kolay çocuklarının işkence gördüklerini de iddia ederek bir an önce çocuklarına kavuşmak istiyor.

Çocuklarının hayatlarından endişe eden baba Mustafa Kolay, çocuklarının yerini görenlerin ya da bilenlerin güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasını istiyor.

Editör: Haber Merkezi