Dünya patlayacak, manyetik denge bozulacak ve gezegen ters gelecek, kıtalar batıp denizler yer değiştirecek, insanlar ve kurduğu medeniyet yok olacak.
Uzaylılar gelip dünyayı istila edecekler ve bizi köle edecekler.
Marduk isimli dev gezegen bize çarpacak ya da yanımızdan geçip dünyayı sistemin dışına atmak suretiyle mahvımıza sebep olacak
Foton kuşağına girecek ve DNA’mız farklılaşacak, herkes akıllanıp aydınlanacak. Dünyaya iyilik hakim olacak.
Yeni bir çağ başlayacak Teknoloji-Bilinç ve evrensel bilgi sıçrama yapacak, galaksiler arası seyahatler olacak.
Siz bunların hangisindesiniz?
Tam bir sirk kumpanyası, 1800’lü yıllarda bir delinin attığı taşı bunca insan çıkaramıyor. İronik mayaların kullandığı takvim sisteminin yanlış değerlendirilmesi sonucu ortaya çıkan anlam karmaşası aslında. Doğru hesaplama dahilinde aslında 2170 yılını işaret ediyor. Mayaların astronomi bilgisine ve diğer bilim dallarındaki bilgilerinin nereden geldiğine dair hiçbir kanıt yok. Ama bir gerçek var ki, günümüz teknolojisi ve materyallerin bizlere sunduğu imkanların daha fazlasına sahiptiler. Bu ayrı bir muamma. Periyodik gezegensel dönüşümleri eksiksiz gözlemleyip, olası değişimleri net bir biçimde belirliyorlardı.
Peki, maya toplumunun 2012’ye dair gerçek saptamaları nelerdir?
Her 33.500 yada 36.000 yıllık periyotlarda gezegenin belli bir değişime girdiğini bu değişimlerinde insanlara büyük yıkımlar getirdiğini gözlemlediler. Aslında bu bilgi de onlara, daha önceki ve bizlerin sadece küçük kırıntılarına ulaşabildiğimiz bir medeniyetin mirası.
Geçerliliği ne kadardır?
Her şeyi bir kenara bırakalım mayaları, mısırlıları, Sümerleri.
Günümüz Modern- bilimsel araştırma grupları zaten alarm durumunda küresel ısınmanın getirisi olan su artışı (Buzulların erimesiyle) Gulf Stream adlı büyük okyanus akıntısı kuruma noktasına geldi.  Bunun sonucu; ani iklim değişiklikleri, suların karalara baskısından doğan deprem artışları, yanardağ faaliyetleri ve zincirleme olarak dev tsunamiler. Mesela Amerika’daki süper volkan Yellow Store alarm veriyor ve patlayacam diyor. Alınan İngiliz ve Amerikalı Jeolog-volkan bilimciler korku içnde ve habire uyarı yapıyorlar “Patlayacak bu” diye.
Patlarsa, kıta bölünüyor. Dünyanın 4/3’ü gazve tüf bulutunda kalıp güneşi göremiyor, takribi 100 sene. Felaket.
Dünyanın manyetik alanını 13 birim olarak belirlemişler. 1. Birim durgun 13. birim durgun olarak. Şuanda 13. Birime girmek üzereyiz. Yani çekirdekteki akış duruyor ve manyetik alan üretmiyor demek. Dünyanın kendi etrafında takla atması ve yeni kutupların ortaya çıkması demektir. Bildiğiniz bütün felaketlerin bir hafta içinde olduğu anlamına gelir. Felaket.
Güneşteki patlamalar ve aktivasyon artıyor. Güneşten kopup bize gelen enerji parçacıkları arttığında; kullanılan teknolojik aletler fazla yüklenmekten yanıp kullanılamaz hale geliyor. Kurduğumuz bütün teknoloji çöğe gidecek demektir bu. Felaket.
Bu örneklerin en belirginleri arttırılabilir. Bu saydıklarım ile bilim dünyası 60 yıldır araştırma halinde. Teknoloji ve ölçümlerin her geçen gün artmasıyla durumun ne kadar vahim olduğu ortaya çıkmıştır. Mayalara baktığımızda ise, bu olaylar gezegenin normal döngüsü. Her 35 bin yılda olağan şeyler. Peki bizim kendimizi bildiğimiz tarih nedir? Piramitlerin yaşından alırsak 17 ila 20 bin yıl. Tarih olarak pek bir şey ifade etmiyoruz. Eski yazıtlar ve bulgular bu dönüşümlerin en az 5 kere tekrarlandığını gösteriyor. En bilineni ise Nuh Tufanı.
Maddi kazanç uğruna dünyayı kirlettik, gaza boğulduk, ormanları kestik, denizleri yaşanmaz kıldık, bombalarda toprak ana’nın bağrını deştik, nükleer enerjiyi hor kullandık. Birbirimizi öldürdük, kendimize saygı duymadık. Her şeye benzemeye çalıştık ama bir türlü insana benzemeyi akıl edemedik. En kötüsü Tanrı’yı oynamaya kalkıştık. Tüm bunların bize geri dönüşünün olacağını düşünmedik. Yazdıklarımın hepsi olacak olanlar ve bilimsel gerçekliğinde bulgulardır.
Yani yapamadık, insan olarak yaşamayı bilemedik. Artık geri dönüşümüz söz konusu bile değil.
Felaket telalığı değil. Bizlerin gerçeği bu. Tüm bunlar bittiğinde ise, asıl o zaman geriye bakıp yaptıklarımızın tam tersini yapmak için bir şansımızın olduğuna yapmak için bir şansımızın olduğuna inanıyorum. Tanrı kötü değildir; ama ceza vermeyeceği anlamına gelmez. Abuk sabuk kıyamet teoris yenlerine değil, aklınıza ve gördüğünüze inanmanızı isterim.
Yeni bir çağ ve daha mükemmel bir yaşam istiyorsak, geriye bakmamalı ve ne yapmamamız gerektiğini bulmalıyız (ki bu çok kolay)
Sevgi ve Barışla…