Haber: Dilek Ayvalı

CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, 6 Mart 2022 Pazar günü olağanüstü yapılacak olan CHP Tire İlçe Kongresinde Aday olduğunu açıkladı.

Şenol Sardoğan yazılı yaptığı adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "Değerli Tireli Hemşehrilerim, Son 20 yılda ahlak ve liyakatten uzak yönetim anlayışı halkımızı yokluk ve yoksulluğa mahkum etmiş, Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyen karanlık zihniyetler, Anayasamızın 2. maddesinde belirtilen; devletimizin temel niteliklerine sistematik saldırılar düzenlemiştir. Yasama, yürütme ve yargı erklerinin tek bir kişinin iradesine bağlı hale getirilmesiyle halkımıza büyük bedeller ödettirilmiş, elem, gözyaşı ve ızdırap halkın yeni normali haline getirilmiştir.

Millet İttifakının mimarı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve paydaş Genel Başkanlarımızın mücadelesinde alınteri dökmek için bir sorumluluk üstlenmenin gerekliliği açık ve nettir.

14 Ekim 2021 tarihinde İl Başkanımız ve İl Yönetimimizin kararıyla CHP Tire İlçe Başkanlığı görevine atanmamızı müteakiben yönetim kurulumuz ve partililerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz siyasi çalışmalarla partimize 350 yeni üye, yeni yol arkadaşı kazandırdık.

Bir hayalim var... 

Millet İttifakına yeni oydaşlar kazandırmak, Partimizi daha geniş kitlelere tanıtıp desteklerini almak, halk kitlelerine Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde iyiyi, doğruyu, ahlakı, erdemi, hakça bölüşmeyi, toplumsal dayanışmayı anlatmak için, İl Başkanlığımız, İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Tire Belediyemizle omuz omuza mücadele etmek için, İlk Cumhurbaşkanımız, İlk Genel Başkanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği, muasır medeniyet düzeyinin üzerini hedefleyerek Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını demokrasiyle taçlamdırmak için, geleceğin Türkiye'sini kurmaya destek verebilmek için, 6 Mart günü gerçekleştireceğimiz Tire Olağanüstü İlçe Kongremizde BEYAZ liste ile, İlçe Başkanlığına adaylığımı beyan eder, tüm Tireli Hemşehrilerime ve partililerime saygılarımı sunarım."

Editör: Haber Merkezi