Haber: Dilek Ayvalı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Her kapıyı çalacağız, her gönle gireceğiz” diyerek başlattıkları ve Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan ihtiyaç sahipleri için hazırlanan erzak kolisi dağıtımı için Tire’deydi.

Başkan Şahin, Tire’de hazırlanan erzak kolilerinin bulunduğu depoda partisinin Tire ilçe başkanı Arif Demirkan ve yöneticiler ile bir araya geldi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin şöyle konuştu, “Milletimizle yardımlaşmasıyla zor zamanlarda birbirlerinin yanında olmasıyla dünyada ünlü bir m,iiletiz devletiz. Şükürler olsun bütün İzmir’de 50 bin koli yardım yapıyor arkadaşlarımız. Allah hepinizden herkesten razı olsun. Bütün ilçelerimizde bu faaliyet gece gündüz devam ediyor.

'İnsanlara yardım ediyorsunuz önüne dikelip resim çekiliyorsunuz' diyorlar. Maalesef öyle değil arkadaşlar günahımızı alıyorlar. Biz kutuların önüne geçip resim çekilmek için resim çekilmiyoruz. Biz burada ne alan eliz ne veren eliz. Biz burada aracıyız. Şöyle bir katkımız var sadece biz de kendi zekâtımızı fitremizi bir ilçemizi verdik ama onun dışında ilçe teşkilatlarındaki arkadaşlarımız ülküdaşlarımız aracılık ediyor. Müslümanın da iyilikte yarışması kadar normal bir şey yok. Biz bunu yarış için yapıyoruz. Yarışıyoruz hizmette yarışıyoruz. Allah’ın rızasını kazanmak için yarışıyoruz. Bundan kimsenin diyeceği bir şey yok. Resmi de kasten çektiriyorum bütün ilçelere tek tek gidiyorum kontrol ediyorum ne götürülüyor nasıl götürülüyor kime götürülüyor hangi adrese götürülüyor. Derdimiz nereye götürülüyorun peşinde olmak değil.

Evlere verirken arkadaşlar resim çekmeyin uyarısı

Birileri kendi cemaatine veriyor, birileri kendi partililerine veriyor. Biz Türk milliyetçileri bu memleketin sahibiyiz. Asıl dükkân sahibiyiz mal sahibiyiz. Bizim için bu memlekette yaşayan her inşa öncelikli insan. Ermeni olabilir Yahudi olabilir başka bir şey olabilir. İhtiyacı olan her insan bizim için el uzatılacak insandır Asla ayrım yapamayız, yapmayız. Ramazan sonuna kadar hatta sonra da devam edecek. Arif başkan bunu yıl boyunca yapıyor. Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar. Hiç beklemeden hiç zaman kaybetmeden dağıtıma başlayın. Belki akşam evinde kazanını kaynatacak bir şeyi olmayan aile vardır. Muhtarları mahallenin büyüklerini mutlaka yoklayın sorun. Evlere verirken arkadaşlar resim çekmeyin. Böyle bir şey asla yapmayın.

Daralınca arayın yetişebildiğiniz kadar yetişin dağıtın. Yetişemediğiniz yerde de ile gelin ilde milletimizle bölüşeceğimiz zeytinimiz peynirimiz bulgurumuz fasulyemiz her zaman var. Kasamızda paramız her zaman var. Devlet Bahçeli de bana ramazandan önce böyle bir şey yapacağımız açıkladığımda dedi ki, ‘Oğlum gücünün yettiği kadar dağıt yetmediği yerde bana gel.’ Böyle bir açık çek var elinizde" dedi.

Başkan Şahin daha sonra Ödemiş ve Kiraz ilçe teşkilarının da erzak dağıtımı programına katılmak üzere Tire'den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi