YERELGÜÇ/GÜLÇİN KARGAOĞLU

Çaylı İlkokulu öğrencisi Ömer Önder, Abluka kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldu. Bir diğer gurur kaynağı ise Anafartalar İlkokulu öğrencisi Kadir Alp Çağlayanlar oldu. Çağlayanlar da Pentago kategorisinde üstün bir performans sergileyerek birincilik kürsüsüne adını yazdırdı.

Ödemiş'e Yeni Bir Soluk: BRS Otomasyon Hizmete Girdi Ödemiş'e Yeni Bir Soluk: BRS Otomasyon Hizmete Girdi

Bu önemli başarıların ardından Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencileri ve onlara rehberlik eden öğretmenlerini tebrik etti. Yapılan açıklamada, öğrencilerin zihinsel gelişimine katkı sağlayan akıl ve zeka oyunlarına verilen önemin altı çizildi ve bu tür başarıların diğer öğrencilere de ilham kaynağı olması temennisi dile getirildi.

Ödemiş'in iki farklı ilkokulundan gelen bu şampiyon öğrenciler, ilçenin eğitim camiasında büyük sevinç yarattı. Elde edilen bu başarılar, Ödemiş'teki okulların akıl ve zeka oyunlarına verdiği önemi ve öğrencilerin bu alandaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.