YERELGÜÇ/BUSE BAĞCI

Ödemiş Müze Müdürlüğü ve Birgi Art Story iş birliğiyle düzenlenen müze konseri, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları sahne aldı. Soprano Cherin Fidan ve Seda Yeleser, bariton Bakir Baytekin ve Mehmet Burhaniye, tenor Deren Eladağ ile piyanist Tuğçe Doruk’un güçlü performansları izleyicilerden büyük alkış aldı. 13 kadının bir araya gelerek oluşturduğu Birgi Art Story oluşumunun hazırladığı yaklaşık 100 çini eseri de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Konsere, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Şener, Ödemiş Müze Müdürü Feride Kat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Tire'de Özel öğrencilerden özel sergi Tire'de Özel öğrencilerden özel sergi

Etkinlik sonunda, sanata katkılarından dolayı İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Hüseyin Genç’e plaket takdim edildi.