HABER: SEÇİL GEZİCİ

Ödemiş’te İnönü Mahallesi Kanuni Caddesi No:22’ de hizmete giren Zen Events açılışını Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş gerçekleştirdi.

Organizasyon alanında pek çok yeniliği de beraberinde getirecek olan Zen Events Ödemişlilerin mutlu günlerinde yanlarında olacak.  Düğün, kına gecesi, doğum günü, evlenme teklifi organizasyonlarını profesyonel ekip ile kusursuz bir şekilde planlıyor ve uyguluyor.

Zen Events kurucuları Eda Karahasanoğlu ve Zekiye Gökoğlu, kişilerin isteklerine yönelik, kişiye özel tasarımlar geliştirerek; Düğün, Özel davet ve Kurumsal organizasyonlarda büyüleyici konseptler ile çözüm ortağı olacaklarını belirterek “Detaylara gösterdiğimiz özen, pozitif yaklaşımımız ve yaratıcı dokunuşlarımızla, alternatif oluşturma ve doğru zamanlama gibi konularda öneriler sunarak kusursuzluğu garanti ediyoruz. Sizde farkı bizimle yaşamak istiyorsanız hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif edin bizler gerçekleştirelim. Müşterilerimize cazibesi yüksek fırsatlar sunuyoruz. Hayalinizin aynısını gerçekleştirmek için profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz” açıklamasında bulundular.

Editör: Haber Merkezi