HABER:DİLEK AYVALI

Tire'de trafik akışının en yoğun olduğu Karayolları Genel Müdürlüğü yetkisinde bulunan Turgut Özal Bulvarı ve İnönü Bulvarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Bilindiği üzere Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, bahsi geçen bulvarlarda, bazı çalışmaların yapılabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi taleplerini, geçtiğimiz aylarda Ankara temasları sırasında Karayolları Genel Müdürlüğü'ne iletmişti.

Devir sonrası Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İzmir Büyükşehir Belediyesi teknik ekibiyle birlikte bahsi geçen bulvarlarda yapılması planlanan çalışmaları yerinde tespit etti,çözüm önerilerini sundu.

Yetki devri konusunda açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, "Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz ortak girişimler sonucu İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yetki devri gerçekleşen Turgut Özal ve İnönü Bulvarlarında yapılması gereken çalışmaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyerek tespit ettik. İlçemize hayırlı olsun. Tire Belediyesi olarak üzerimize düşen görev ne ise yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Editör: Haber Merkezi