ÖZEL: İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ
Yeni Parti için kuruluş dilekçesinin verilmesinin ardından Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde cuma namazını kılan Özgür Özel'e namaz çıkışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Cuma namazı sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Özel, "Yeni Parti'nin muhalefette bütçe çalışmalarına katıldığı ilk ve tek yılı yaşayacağız. Ardından Allah'ın izni milletimizin takdiriyle bundan sonra milletin yüzünü güldürecek, halkın sorunlarını çözecek, ülkeye huzuru refahı barışı getirecek iktidarı kuracağız" dedi.
ÖZGÜR ÖZEL KURUCU GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ
Yeni Parti Kurucular Kurulu’nun ilk toplantısı Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1926 yılında kurulan, ilk fahri başkanlığını İsmet İnönü’nün üstlendiği Anadolu Kulübü’nde yapıldı. Toplantıda Yeni Parti Genel Başkanlığına oy birliği ile Özgür Özel seçildi. Toplantıda ayrıca, Parti Meclisi (PM) VE Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin de belirlenmesi bekleniyor.
SOSYAL MEDYA HESABINI GÜNCELLEDİ
Partinin ilk seçiminin ardından Özgür Özel, X hesabındaki profil bilgisini “YENİ Parti Genel Başkanı” olarak güncelledi.
İŞTE YENİ PARTİ'NİN KURUCU MİLLETVEKİLİ LİSTESİ






