HABER:DİLEK AYVALI

Festivale Tire başta olmak üzere bir çok il ve ilçeden motosiklet tutkunları gölet alanına gelerek burada çadır kurup kamp yaptı. Festivalin finalinde Retrobüs gurubu Tirelilere unutulmayacak muhteşem bir konser verdi. Festival ilk olarak motosiklet korteji ile başladı. Yüzlere motosiklet Tire’de Ataya saygı korteji düzenleyerek şehir turu attı. Balkonlara çıkan vatandaşlar korteje, bayrakları ile eşlik etti. 

Festivale Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri,  Muhtarlar  ve binlerce vatandaş katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Sahne alan Retrobüs gurubu Tirelileri 90 lı yılların şarkıları ile geçmişe götürdü. Tirelilerden bol alkış alan Retrobüs grubu Tire’de muhteşem bir konsere imza attı.

FESTİVAL KENTİ TİRE

19 Mayıs etkinlikleri ile ilgili olarak konuşan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Tire Belediyesi olarak özel günlerde etkinlik ve festivallere önem veriyoruz. Geçtiğimiz dönem spora verilen ağırlık nedeni ile konserler ve etkinlikler unutulmuştu. Bizim dönemimizde pandemi sürecinin bitmesi ile birlikte yeniden konser, festival ve etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Tire Belediyesi olarak Sosyal ve Kültürel anlamda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. 2022 yılı da hafızalara festival yılı olarak kazınacak. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bir dolu etkinlik düzenledik. Bu vesile ile bir kez daha geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bizlere bu vatanı hediye eden  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

Editör: Haber Merkezi