HABER: SEÇİL GEZİCİ

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Spor Kulübü adına yarışan Abdullah Aykut Eker 600  B sınıfında 2.oldu.

Çocukluktan beri motosiklet kullanan ve 12 yıldır yarışmalara katılan motor tutkunu Abdullah Aykut Eker 8 sporcunun yarıştığı yarışta 2. turda 3. sırada iken önünde ki rakiple çarpışarak kaza yaptı. Kaza yapmasına rağmen yarışa devam etti ve 3. turda 2. oldu.

Ödemiş’e 2.lik gururunu yaşatan Eker’e kupasını TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke verdi.

Eker, Ödemiş Emniyet Müdürü Hasan Özge’yi ziyaret ederek başarısını paylaştı.

TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ile Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcu Bahattin Sofuoğlu, yarışlara antrenman amaçlı katıldı.

EKER 2. YARIŞLARA HAZIRLANIYOR

17 / 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan Motor sporlarında Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayak yarışlarına hazırlandığını belirten Abdullah Aykut Eker, kendisine destek veren ailesine, Ödemiş Emniyet Müdürü Hasan Özge ve Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Spor Kulübü Başkanı Talip Örs’e teşekkür etti.

Motosiklet kullanmaya hevesli gençlerin kurallara uygun bir şekilde motosiklet kullanmaları gerektiğini vurgulayan Eker, “ Gençler trafikte hız yapmak yerine, bunu spor olarak yapmaları gerek. Motoru adrenalin aracı olarak, bilinçsiz bir şekilde kullanıyorlar. Motora asla alkollü ve uykusuz binmemelisiniz. Kurallara uymak çok önemli” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi