HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Açılışa Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammed Şen’in yanı sıra Davut Hanoğlu’nun ailesi sevenleri katıldılar.

Açılış öncesi yapılan dua sonrası açılış konuşmasını Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan yaptı. Kaptan Konuşmasında, “İnşallah bu Pandemi süreci biter, zaten devletimizde aşı, maske, mesafe, hijyen konusunda uyarılar yapıyor. Biz de bu kurallara uyarız. Bizim ülkemizde ve dünyada olduğu gibi bunlar bir an önce biter hayat normalleşir, esnaflarımız tekrar eski güzel ve mutlu günlerine döner ve biz de hayırlı işler bol nasipler diliyorum. Bende esnaf kökenli biri olarak bu açılan mekanımızın Ödemişimize bir alternatif Ödemişlilerin uğrayacağı ve karnını doyurabileceği alternatif lezzetler sunabileceği bir yer olmasını diliyorum. İnşallah onlarda maske, mesafe ve hijyen kurallarını uyarlar kendilerine hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

Cızz Bızz işletmecisi Davut Hanoğlu, “Özellikle ızgara ve mangal yapmayı seven arkadaşlar için Ödemişimize yeni bir alternatif sunmak istedik. Halkımız için kırmızı et, Beyaz et, hamburger, sandviç çeşitlerimizle beraber ocak başı konsepti uyguladık. Müşterilerimizin kendileri de gelip istediği gibi pişirip tüketebilecekler” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesimine geçilirken, kurdeleyi Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammed Şen ve işletme sahibi Davut Hanoğlu ile birlikte kestiler.

Editör: Haber Merkezi