Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, Yürütme Kurulu Üyeleri Selim Şahan, Hatice Çavdar ve Genel Sekreter Yücel Uğur Uçar’ın katıldığı toplantıda Celal Yaprak oybirliği ile başkan seçilirken önceki dönem başkanı Yücel Şeber, Figen Keskinel, Arif Taş, Emine Akarsu ve Mehmet Kocayörük oybirliğiyle yürütme kurulu üyeliğine seçildiler.

Şeber: “Yeni başkanımıza başarılar diliyorum.”

Ödemiş Kent Konseyi Engelli Meclisi’nde 2019-2021 arası dönemde Meclis Başkanlığı görevini yapan Yücel Şeber, “2 yıllık dönemde pandeminin ve şahsi sağlık sorunlarımızın etkisiyle istediğimiz sıklıkta toplanamadık. Yeni seçilen başkanımız Sayın Celal Yaprak’a görevinde başarılar diliyorum. Yürütme Kurulu listesinde olmamdan mutluluk duyacağını ifade etti. Yeni dönemde kendisine destek olmak benim için onurdur. Bu tür görevleri bir bayrak yarışı olarak görüyorum ve bayrağı böylesine yardımsever, insan canlısı ve engelli dostu birine devrettiğim çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Yaprak: “Engelli bireylerimizin hayata katılımını kolaylaştırmak istiyorum.” Ödemiş Kent Konseyi Engelli Meclisi başkanlığına seçilen Celal Yaprak, “Yardımlaşmanın, dayanışmayı her şeyin üzerinde gören birisi olarak söz konusu engelli bireylerimiz olduğunda vazifeye hiç düşünmeden talip oldum. Önceki dönem başkanımız Yücel Şeber ablama emekleri için ve yeni dönemde yönetimimde olmayı kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Beni oybirliği ile bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Engelli bireylerimizin hayatlarını ve hayata katılımlarını kolaylaştırmak noktasında elimizden geleni yapacağız. Bu amaç doğrultusunda kişi ve kurumlarla verimli işbirlikleri içinde olacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi