HÜLYA ÇAVUŞ, “BEN DE ADAYIM”
Ödemiş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hülya Çavuş aday olduğunu açıkladı.
25 Temmuz 2021 Pazar günü yapılacak olan genel kurulda, başkanlıktan düşürülen 10 yıllık Kooperatif Başkanı Turgut Usluca’nın yerine başkanlığa getirilen Hikmet Çakıcı’nın ardından Hülya Çavuş da başkan adayı olduğunu ilan etti.

Hülya Çavuş Yerelgüç Gazetesine yaptığı açıklamada, “Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla, esnaf ve sanatkârların bayramını şimdiden kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Halkımızdan ricam, bayram alışverişlerini, yerel esnaflardan yapmaları, yönündedir. Ödemiş Kredi Kefalet Kooperatifimizin seçimli genel kurulu 25 Temmuz Pazar günü yapılacaktır. Günlerdir, esnafımız diyor ki, değişim şart! ‘Abla yürü, tam destek!’ Esnafın sesine her zaman kulak veren bir başkan olarak, bu yoğun talep üzerine, Ödemiş Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Tüm esnaf ve sanatkâra hayırlı olsun.”

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ SEÇİMİNDEN PARTİ TEMSİLCİLERİ UZAK DURSUN

Tüm siyasi partilere çağrıda bulunan Çavuş, “Buradan tüm siyasi partilere sesleniyorum. Lütfen sivil toplum kuruluşlarının seçimlerinden uzak durun. Biz bize yeteriz kendi aramızda uzlaşır, kol kola girer kongrelerimizi yaparız. Bıktık ayrıştırılmaktan bıktık.  Esnaflarımız pandemi dolayısıyla, 1,5 yıldır ekonomik olarak çok zor günler yaşadı. Kepenklerini henüz yeni açtılar, bazıları da pandemiden gördükleri zararlardan dolayı, maalesef açmamak üzere, kapatmak zorunda kaldı.  Psikolojik ve ekonomik olarak çok zor günler yaşadığımız, sağlığımızla işimiz arasında sıkıştığımız bu günlerde, ayakta kalmaya çalıştık. Biz esnafların, sadece tek amacı, evine götüreceği bir lokma ekmek. Bu sebeple siyasi parti temsilcilerinin esnaflar üzerinde baskı kurmamasını rica ediyorum. Şimdiden tüm esnaflarımızın desteklerini bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi