HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Tek adaylı olarak gidilen kongrede mevcut Başkan Hülya Tunç yeniden seçilerek dernek üyelerinin ve yönetiminin güvenoyunu aldı.

Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, “Engelsiz Yaşam Derneğimizi 2018 yılında kurduk. Üç Yıldır Engelsiz Yaşam Derneğinin Başkanlığını yapıyordum. Bugün burada kongremizi yaparak tekrardan başkan oldum. Engelsiz yaşam derneği olarak yönetimimize yeni arkadaşlarımızı aldık. Engelsiz Yaşam Derneği olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bunların dışında çeşitli sosyal faaliyetlerde yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızda ellerinden geldiği kadar bizlere ve engelli ailelerine yardımcı oluyorlar. Yeni yönetimimizle birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

GÖNLÜMÜZÜ VERDİK

Celal Yaprak, “ Derneğe girmemdeki ve derneğimizin kurulmasındaki amaç sadece yardım. Benim de birkaç aydır yaptığım buydu. Ödemişliler artık beni tanıyor. Bu yardımlarımı perçinlemek adına da engelsiz yaşam derneğine girdim. Burada sadece engellilerle kalmıyoruz. Tabii ki önceliğimiz engelli kardeşlerimiz ama özellikle Pandemi sürecinde herkes ihtiyaç sahibi durumuna düştü. Dernek olarak ben ve biz olarak devam edeceğiz.”

BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ

Umurbey Mahallesi Muhtarı Hatice Acar Çavdar, “Derneğimiz kurulduğu günden bu güne kadar görev alıyorum. Engelliler benim ve bizler için çok değerliler. Engellilerimize ve vatandaşlarımıza nasıl yardımcı olabiliriz. Amacımız da bu doğrultudaydı. Bugün kongremizi gerçekleştirdik. Kongremiz de yeni yönetimimizle devam edeceğiz. Celal Yaprak’ı yönetimizi alarak yeni bir taze kan kazandırmış olduk.   Bizler için çok büyük bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneğinin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Hülya Tunç (Başkan), Celal Yaprak, Hatice Acar Çavdar, Arif Taş, Figen Keskiner

Editör: Haber Merkezi