HABER:DİLEK AYVALI

Gümüşpala Caddesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde takip eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "28 yıldır alt yapısı yenilenmeyen caddede asbestli su boruları değişti, kaldırımlar ve kanalizasyon sistemi yenilendi, yağmur suyu hattı çekildi, doğalgaz alt yapı çalışmaları yapıldı" dedi.

Gerçekleşen hizmetler için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür eden Başkan Duran" 1993 senesinde o dönemin şartları ile alt yapısı yapılan bu caddede hummalı bir çalışma başladı. İzmir Büyükşehir Belediye ailesinin değerli büyüğü Sayın Başkanımız Tunç Soyer bizlerin isteğini kırmayıp çalışmaların yapılmasını sağladı. Cadde kazılmışken deyim yerindeyse krizi fırsata çevirip İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü'nden doğalgaz çalışmaları için ricada bulunduk. İzmirgaz Genel Müdürü Sayın Ahmet Yetik bu talebimizi olumlu karşıladı ve bu çalışmalara doğalgaz alt yapı çalışmaları eklendi. Kendisine de ayrıca teşekkür ederim. Tüm alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından an itibariyle asfaltlama çalışmaları başladı" dedi.

2021 yılının hizmetlerin artacağı bir yıl olacağını söyleyen Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran Alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm caddelerde ve şehrin genelinde eskiyen bölümlerde asfaltlama çalışmaları yapılacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi