Ödemiş Zafer İlköğretim Okulu Basın Yayın Kulübü öğrencileri Zafer Gazetesi adına  Türkçe Öğretmeni Adnan Bayraktar’ın eşliğinde Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Okullarında düzenli olarak çıkardıkları “ZAFER”gazetesinde özel eğitime yer vermek ve engelli öğrencilerin dünyalarına, onların yaşamlarına destek vermek amacıyla gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.
Efe Özel Eğitim Merkezi’nin idareci ve öğrencileri tarafından kapıda karşılanan ziyaretçiler önce kurumu, sınıfları ve diğer alanları gezdiler. Daha sonra kurum bahçesinde öğretmen ve öğrenciler ile biraraya gelen genç gazeteciler akıllarındaki tüm soruları alanında uzman olan özel eğitim öğretmenlerine yönelterek, rehabilitasyon merkezlerinin işleyişi, bu alanda yapılan etkinlikler ile ilgili ile bilgi aldılar.
BAYRAKTAR, “ONLARIN DÜNYASINA IŞIK TUTMAK İSTEDİK”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Zafer İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Adnan Bayraktar, “İstiyoruz ki okulumuz çağdaş, çevresindeki tüm sosyal kurumlarla işbirliği kuran, yetiştirdiğimiz öğrenciler mutlu ve ülkenin geleceğinde söz sahibi olabilsin. Mutluluğu çalışma ve başarıyla her kesime yayan, bu istekliliğini sürekli içinde bulunduran bireyler olsun. Bu amaçlar içerisinde hazırladığımız gazetemiz için bu sayımızda özel eğitime yer vermek istedik. Ülkemizde ki özelliklede ilçemizdeki bu yoğun nüfusu fark ettiğimizde onların dünyasına ışık tutmak biraz da olsa seslerine yardımcı olmak istedik. Bunun içinde uzun zamandır ulusal ve yerel medyadan takip ettiğimiz, sosyal ve sportif etkinlikler ile sürekli göz önünde olan ve özel eğitime farklı bir bakış açısı kazandırdıklarına inandığımız Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etmek istedik. Bizleri kırmayarak kurumlarında ağırlayan öğrencilerimizle bire bir ilgilenen Efe Özel Eğitim ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Genç gazeteciler, öğretmenlerin öğrencilere olan yaklaşımından, birebir eğitim ortamından, binanın fiziki durumu ve öğrenciler için oluşturulan alanlardan, kurumun sosyal-sportif ve akademik başarılarından olumlu yönde çok etkilendiklerini ve Ödemiş’e böyle bir kurum kazandırdıkları için tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür ettiler.
DAĞLI, “YÜREĞİMİZ SONUNA KADAR AÇIK”

Kurum Müdürü Murat Dağlı ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Öğrencilerimiz kendilerine gösterilen ilgiden oldukça mutlular, gazetelerinde bizim çocuklarımıza yer ayıran, onların dünyasını daha fazla kişiye ulaştırmaya çalışan bu genç ekibe değerli öğretmenleri Sayın Adnan Bayraktar’ın nezdinde teşekkür ediyoruz. Kapımız, yüreğimiz sonuna kadar açık, herkesi bekliyoruz” dedi.