Haber: Dilek Ayvalı

Bayındır’ın Buruncuk Mahallesinde yapılması planlanan Halı Saha için sabah başlayan çalışmalar, sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlara ilişkin Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen açıklama yaptı.

Buruncuk halkın isteği sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tahsisi ile kullanılmayan okul bahçesine halı saha yapımı için başlayan çalışma sabah saatlerinde bazı vatandaşlarca fotoğraflanarak sosyal medyada ‘Ağaçlar kesildi’ ifadeleri ile paylaşıldı.
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Ankara’daki çalışmaları esnasında duyduğu bu paylaşımlar ile ilgili olarak çok üzüldüğünü belirterek, “Biz Bayındır’da 10 mahallemize halı saha yapacağız. Buruncuk’ta yaşayan hemşerilerime 3 yer gösterdik. İkisi Bayındır Belediyesi arsası, biri de Buruncuk Köyü İlkokulu bahçesiydi. Buruncuk Mahalle Muhtarı da dâhil olmak üzere hemşerilerim halı sahasının okul bahçesine yapılmasını istedi. Bahçedeki 3 zeytin ağacına budama yapıldı. Fotoğraflarda görünen kaidede Atatürk büstü de yok. Daha önce başka bir yere nakledilmiş” dedi.

Belediye Meclis üyelerimiz sahada yeniden toplantı yaptığını kaydeden Demirezen, “Meclis üyesi arkadaşlarımız, muhtarımız ve hemşerilerim ile yeniden toplantı yapıyorlar. Halkımız ne isterse onu yaparız. Yalan yanlış bilgilerle bizim hizmetlerimizi durduramazsınız. Doğru bir tanedir. Herkes gidip bakabilir orada 1 tane bile ağaç kesilmedi. Siz algı operasyonları kurmaya devam edin biz hizmete devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi