KİRAZ’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kiraz ilçesinde kesintiden etkilenecek mahalleler Yeşildere (Keşkek Küme Evleri, Bayraklı Küme Evleri), Cevizli, Doğancılar, Bahçearası, Altınoluk, Akpınar, Sarıkaya, Ören, Kibar ve İğdeli olarak açıklandı. İğdeli Mahallesi’nde kesintinin küme evleri ve köy yolları genelini kapsayacağı bildirildi.

CHP Kiraz Belediye Başkanı Coşkun Ve CHP İlçe Başkanı ile Yönetimi Partilerinden istifa etti
CHP Kiraz Belediye Başkanı Coşkun Ve CHP İlçe Başkanı ile Yönetimi Partilerinden istifa etti
İçeriği Görüntüle

Kesinti saatlerinin 09.00 ile 17.00 arasında olacağı belirtildi.

ÖDEMİŞ’TE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Ödemiş ilçesinde ise Artıcak (Artıcak Yaylası Küme Evleri), Birgi (Umurbey Caddesi, İrimağzı, Çörekbaba ve Karataş Küme Evleri), Küçükavulcuk, Gerçekli (Topçukuyu Küme Evleri), Büyükavulcuk ve Ocaklı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Bu bölgelerde de kesintinin 09.00 ile 17.00 saatleri arasında uygulanacağı duyuruldu.

Yetkililer, vatandaşların kesinti süresince gerekli tedbirleri almaları gerektiğini belirtirken, çalışmaların planlanan süreden önce tamamlanması halinde enerji verilmeye başlanabileceği ifade edildi.