Haber: Dilek Ayvalı

Cem Yazan Çok Amaçlı Pazar yerinde düzenlenen 5 bin kişilik iftar yemeği programına AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Programda iftar yemeğine katılan Kiraz halkı ile yakından ilgilenen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, “Her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programımızı bu sene de gerçekleştirdik. İftarımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gönül sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim iftarımızı kabul etsin” diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, “Kiraz Belediyemiz tarafından düzenlenen iftar sofrasında Kirazlı hemşerilerimizle bir araya geldik. Ramazan ayının verdiği bereketin İftar sofralarımıza tаt ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Milletvekili Necip Nasır, Geleneksel Okçuluk Gençler kategorisinde İzmir birincisi olan Oğuzhan Kirbaş ile de bir araya gelerek Oğuzhan Kirbaş’a hediye takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

Necip Nasır daha sonra, Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği’ni ziyaret etti ve dernek başkanımız Nermin Işık’tan derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Necip Nasır, Kiraz Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Atatürk Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen etkinliğe de katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi