Haber: Dilek Acar Güleç

Ödemiş Belediyesi, Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını çeşitli dallarda yapılacak kültürel, sanatsal, sportif etkinliklere kutlamaya hazırlanıyor.  

Kutlama etkinlikleri kapsamında ilk duyuru "İşgalden Kurtuluşun 100. yılında Kuvayı Milliye" konulu Ulusal Şiir ve Öykü Yarışması için başvuru olarak yapıldı.  

Yedi Meşale edebiyat topluluğunun kurucularından Ödemişli şair Muammer Lütfi Bahşi anısına şiir, Ödemişli yazar Behiç Duygulu anısına öykü yarışması düzenlenecek. Her iki kategoride ilk üç dereceye girenlere para ödülü ve çeşitli armağanlar verilecek. Yarışmacılar, şiir ve öykülerini  29 Temmuz 2022 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Yarışma sonuçları ise 30 Ağustos 2022 tarihinde açıklanırken, ödüller Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 3 Eylül 2022 tarihinde verilecek.

Katılımcılar, yarışmaya ait şartnameye https://www.odemis.bel.tr/dosyalar/genel/2022_Siir_Oyku_Yarismasi_Sartnamesi.pdf adresinden ulaşabileceklerdir. 

Editör: Haber Merkezi