İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanması planlanan Kaymakçı’daki üretim yollarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş gezerek yapılacak olan çalışmalar hakkında Kaymakçılıları bilgilendirerek üretim yollarını inceledi.

Kaymakçı’da yapılan incelemeye İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş’e Ödemiş Belediye Başkan vekili Faruk Taşkoyan, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis eşlik etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, “Mescitli ile Kaymakçı arasındaki yolumuz Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortak çalışması sonucu asfalt yama ile tamiratı yapılıyor. Buradaki ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir çalışma Belediye Başkan vekilimiz, İlçe Başkanımız ile birlikte arkadaşlarımıza ziyarette geldik. Emeklerinize sağlık güzel şeyler başarmaya çalışıyoruz. Burada Kaymakçı halkımız için bu bağlantı yolu çok önemli bu yolunda hızlı bir şekilde akması adına kazasız bir şekilde insanların buradan geçmesi adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapısı yapılan yollar burası da belli bir süre sonra asfaltlama çalışması yapılacak. Tüm yollarımızı bu şekilde yapacağız. Tüm yollarımız insanlarımızın rahat edeceği şekilde olacak. Herkesi teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi