Haber: Dilek Ayvalı

Daha önceden belirlenen ve programa alınan çalışmalar birer birer gerçekleştiriliyor. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor.

BAŞKAN DURAN "İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ" 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalıştıklarını belirten Başkan Duran "İl ve ilçe belediyesi olarak birlikte çalışmaların en güzel örneklerini sergiliyoruz. İlçemizin gelişen yerleşim alanları olan Turan Mahallesi Bayramlı sokak, Doğuş sokak, Bereket Sokak, Bülbül Sokak, Adnan Menderes mahallemiz Egemenlik sokak ve Özlü sokakta Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak yol yapım çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca İZSU ve İzmir Gaz alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde yol tamirat çalışmalarına da başlanıldı. Kısa zamanda şehir merkezimizdeki çalışmalarında tamamlanıp geniş çaplı bir yol tamiratı çalışmalarının planlamasını yapıyoruz” dedi.

BOZULAN YOLLAR TAMİR EDİLMEYE BAŞLANDI 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol tamir çalışmalarına da başladı.

Alt yapı çalışmalarının bittiği Cumhuriyet Mahallesi Aydınoğlu ve Bedesten Caddelerinde, Ertuğrul Mahallesi Yalınayak, Kambur, Yayla, Külhan Sokakta, Turan Mahallesi Şehit İsa Yüksel caddesinde alt yapı çalışmaları sonrası yol tamirat çalışmalarına başlandı.

Başkan Duran yaptığı açıklamada farklı mahallelerde çalışmaların tamamlanması ile birlikte iyileştirme çalışmalarına devam edileceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi