Tire’de bu akşam yaşanan trafik kazasında 3 kişi hafif yaralandı.
 
Saat 21:15 sularında Sasa Bey Caddesi ve Faik Tokluoğlu Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada 3 kişi hafif olarak yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Sasa Bey Caddesi’nde seyir halinde olan 35 T 0192 plakalı otomobil, ile 35 YJM 44 plakalı kamyonet çarpıştı. İmam Hatip Camii önündeki kavşakta meydana gelen kazada, otomobilde bulunan Hikmet Çetin (71) eşi Dudu Çetin’i (57) hastaneye götürüyordu. Sasa Bey Caddesi’nden Faik Tokluoğlu Bulvarı’na dönmek isteyen otomobil sürücüsü, 35 YJM 44 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, kavşakta bulunan bir dükkanın vitrinine ve park halindeki iki araca da çarparak durabildi.
 
Kamyonette bulunan Osman Girgin, İsmet Erdal ve Zihniye Girgin kazadan yara almadan kurtulurken, otomobilde bulunan Hikmet Çetin ve Şevket Çetin (39) hafif olarak yaralandılar.
 
Kazanın ardından olay yerine kısa sürede gelen 112 Acil Sağlık ekibi yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıktan sonra Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi olmadığı ve sabaha kadar müşahade altında tutulacakları alınan bilgiler arasında.
Editör: Haber Merkezi