HABER: DİLEK AYVALI

Olay saat 15.40 sıralarında Tire'nin Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde hareket halinde olan E.U. yönetimindeki motosiklet karşı yönden gelen ve olay yerinden hemen uzaklaşan bir motosikletliyle kafa kafaya çarpıştı. Bunun üzerine her iki motosikletli yola savruldu.

E.U yönetimindeki motosiklet ile çarpışan ve ismi henüz bilinmeyen şahıs, motorunu yerden kaldırıp hemen olay yerinden uzaklaştı.

Kaza yaptığı motosikletin olay yerinden hızla uzaklaştığını gören bayan sürücü E.Ü hemen telefonu çıkarıp durumu D.E isimli arkadaşına bildirdi. Arkadaşını aradıktan sonra, diğer sürücünün olay yerinden kaçmasına çok sinirlenen E.Ü çevredeki vatandaşlara neden sürücünün kaçmasına  engel olmadıklarını söyleyip hakaret etmeye başladı. 

KAHVEDEKİ VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Bu sırada olay yerine yakın bir yerde bulunan kahvede oturan N.P isimli vatandaş neden bağırarak küfrediyorsun diye E.Ü'ye tepki gösterip tartışmaya başladı. Tartışma D.E'nin'de olay yerine gelmesiyle iyice büyüdü ve olay yerinde kısa süreli arbede yaşandı. Bu sırada cebinden çıkardığı bıçağı sallayan D.E, N.P'Yİ bacağından bıçakladı

KAHVEYE KOŞTU!

Bacağına bıçak darbesini alan N.P hemen kendisini oturduğu kahveye attı. Aldığı bıçak darbesi sonucu kanlar içinde kalan N.P'ye ilk müdahaleyi kahvede bulunan vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Polis ve sağlık ekibi intikal etti. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen N.P tedavi için Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR!

Olaya karışan motosiklet sürücüsü E.U. ve N.P'yi bacağından yaralayan D.E, motosiklete binip olay yerinden hemen uzaklaşırken, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Editör: Haber Merkezi