MHP Kiraz İlçe Teşkilatı 10. Olağan Kongresi’ni ilçe lokalinde gerçekleştirdi. İlçe başkanlığını için iki adayın yarıştığı kongrede Cafer Kırbaş yeniden ilçe başkanlığına seçildi. 300 delegenin oy kullandığı seçimlerde Kırbaş 179 oy alırken, diğer aday Selim Demirel ise 69 delegenin oyunu aldı.
Çok stresli geçen kongrede tekrar başkan seçilen ve güven tazeleyen Başkan Cafer Kırbaş kendisini tekrar bu göreve layık gören partililere ve delegelere teşekkür etti. 
İzmir İl Başkanı Necat Karataş ise ilçe kongrelerinde yarıştan yana olduklarını vurgulayarak, “Aday olmayı düşünenlere engel olunmayacak. Siyasi partilerde yarış olmalı. Ancak bazı ilçeler kongreden daha güçlü çıkmak için aralarında uzlaşarak tek aday çıkarıyorlar. İl yönetimi olarak bu konuda bir yönlendirmemiz olmayacak. Kimseye ‘aday çıkma’ demeyiz. Çünkü kazanan MHP olacaktır” dedi.
Yeni yönetim ise şu şekilde oluştu: Başkan Cafer Kırbaş, Erbay Ucar, Ali Gürgen, Serkan Demirer, H. İbrahim Türkyılmaz, Ahmet Öztürk, İbrahim Özer, Hasan Keser, Kadir Öztürk, Nazif Öner, Ali Turna, Bilal Yayla, Turan Efecik, İbrahim Konyalı, Ali Biçken.
İl Delegeleri ise; Cafer Kırbaş, H. İbrahim Türkyılmaz, Erbay Uçar, Ahmet Öztürk, Hasan Keser, Ömer Kırbaş ve İbrahim Konyalı isimleri oldu.
Kongreye MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Editör: Haber Merkezi