2004’te Kiraz’da belediye başkanlığına seçilen İsmet Korkmaz, 2009’daki seçimlerde de aynı başarıyı gösterdi. Yaklaşık 9,5 yıldır başkanlık görevinde olan Korkmaz, çalışma dönemiyle ilgili yaptığı değerlendirmede başarılı bir süreç geçirdiğini söyledi.


Kiraz’ın gelişimi ve kalkınması için belediye imkanları dahilinde hiçbir anı boş geçirmediklerini kaydeden Korkmaz, “İki dönemdir CHP’den belediye başkanıyım. Ben örgütüme ve halkıma teşekkür ediyorum öncelikle. Aday olmak çok kutsal bir görevdir. İki dönemdir görev yapıyorum tabi ki üçüncü döneme aday olmamam için hiçbir sebep yok. Adaylık  açıklaması çok ciddi bir olay. Bu yüzden değerlendirmelere devam ediyorum” dedi.

Adaylık açıklaması konusunda sivil toplum örgütleri, partililer ve ailesi ile görüştükten sonra karar alacağını sözlerine ekleyen Korkmaz, “Önümüzdeki günlerde adaylık konusu netleşecek. Halkımızdan büyük bir baskı var yeniden aday olmam yönünde. Destek var. Bu desteği ve isteği değerlendirmek durumundayım. Tabi ki parti içinde herkesin aday olmaya hakkı var. Bu demokratik bir süreç. Bunu il örgütümüz ve genel başkanımız belirler. Ben halkıma ve parti örgütüme güveniyorum. 9,5 yıllık süreçte yaptıklarımız ortada. Kiraz’ı daha da ileri götürecek bir döneme giriyoruz. Bunu da değerlendirmek gerekir” şeklinde konuştu


Haber: Semih DURSUN

Editör: Haber Merkezi