HABER: AYŞE AKYÜZ


Narlıdere Belediye Tiyatrosu tarafından Bayındır Belediye Düğün Salonu’nda sahnelenecek olan Yedi Kocalı Hürmüz adlı oyun 18 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak. Oyunun yazarlığını Sadık Şendil yönetmenliğini Vedat Murat Güzel, genel sanat yönetmenliğini ise Aysel Işık Güzel üstleniyor. Oyuna danslarıyla Levent Yılmayan eşlik ediyor. Sahne ışıklandırmaları Tan Yıldız tarafından üstlenilmiş.

Bayındırda perdelerini açacak bu keyifli müzikli komedinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Profesyonel çalışma disiplinleriyle 2,5 ayda perdelerini açan oyun, oyuncuların büyük bir özveriyle hazırlayıp haftada 3 saat ortalamayla çalışılarak oyunu geçtiğimiz günlerde Narlıdere AKM-Gürdal Tosun sahnesinde seyirciyle buluşturdu. Şimdi de sıra oyunu Bayındır İzleyiciyle buluşturmaya geldi.

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli  “ Bayındır halkına söz verdiğimiz gibi onları her ay bir tiyatro oyunu ile buluşturuyoruz. Bu ayki sanatçı konuklarımızı Narlıdere Belediye Tiyatrosu olacak.Tüm halkımızı bu müzikli komediye bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi