HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevin Badem, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, Ödemiş Zabıta Müdürü Hüseyin Sav ve Ödemiş’te bulunan Sürücü Kursu Sahipleri katıldı. İftar yemeğinde konuşan Badem, ‘’ Direksiyon Sınav güzergâhının Köprübaşına alınmasının, hem köprübaşının gelişimine katkı sağlayacağı hem de Ödemiş Genelinde trafiğin rahatlayacağını belirtti. Bu kararı Belediye olarak kendilerinin de verebileceğini belirten Mahmut Badem, “Sizlerin görüşlerine de değer veriyoruz, Belediyemiz ve sizlerle ortak hareket etmek için burada bir araya geldik, bu kararın ilçemiz için daha iyi olacağını düşünüyoruz.”
Yeni güzergâh belirlendi
Yeni ehliyet alacak adayların direksiyon eğitim güzergâhı Perşembe pazarından başlayacak. Daha önce eski Salı Pazarı’nda olan direksiyon sınav eğitim alanının taşınmasının ardından değişti. Ödemiş-İzmir yolunda bulunan Aytaçlar Petrol’den geri dönüş, Cumhuriyet Ortaokulu’ndan sağa dönüş, Gençlik Caddesi’nde bulunan trafik ışıklarından sağa dönüş hayvan pazarı meydanın da bulunan rampadan geri dönüş yaparak yine ayrı güzergahtan devam ederek son bulacak.
Faaliyete geçmesi Ağustos ayını bulacak
Yemekte, güzergâhın net olarak kesinleştiği fakat kesin tarihin resmiyete ve faaliyete geçmesiyle Ağustos ayını bulacağı bildirildi. Haziran ve Temmuz ayında eğitim alacak kişilerin şuan mevcut güzergah üzerinden eğitime devam edeceği, resmi kararın onaylanmasıyla birlikte Ağustos ayında yeni güzergahın kullanılmaya başlanacağı bildirdi.

Editör: Haber Merkezi