Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM) açıldığını günden bu yana gerek şehir içi gerekse şehir dışından birçok ziyaretçiyi ağırladı.
Coşkulu bir kalabalığın katılımıyla 25 Şubat 2012’de resmi açılışı yapılan Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.
Açılıştan bugüne ÖYKAM’ın bine yakın misafiri ağırladığını ifade eden Müze Müdürü Prof. Dr. Engin Berber, “1-22 Mart tarihleri arasındaki 19 ziyaret gününde, bireysel ziyaretlerin yanında 80. Yıl Efe İlköğretim Okulu, Zafer İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi, Körfez ve Uğur dershaneleri öğrencileri müzeyi gezdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile belli bir takvim doğrultusunda, Ödemiş merkezdeki okulların ÖYKAM’ı ziyaret etmelerini sağlayacak bir plan üzerinde çalışıyoruz” dedi.
Açılıştan sonra da müzede çeşitli çalışmaların yapıldığını anlatan Berber, geçtiğimiz günlerde açılan web sitesiyle (www.oykam.org), ÖYKAM’ın uzaktan da ulaşılabilir hale geldiğini belirtti.
Küçük Menderes Havzası ve İzmir’den bazı özel ve devlet okulları ile tur otobüslerinin önümüzdeki günlerde müzeyi ziyaret etmek için Ödemiş’e gelecekleri öğrenildi.  
Editör: Haber Merkezi