Hava sıcaklığı ise gündüz 0 ile -1 arası değişirken gece ise sıcaklık -5 dereceyi gördü. Ödemiş’in yüksek kesimleri kara teslim olurken, Ödemiş’te de tüm gün boyunca yağış gözlendi. Ödemiş Belediyesi tarafından merkeze uzak,  Horzum , Demirdere, Hamamköy, Gölcük, Hacıhasan, Kemer Mahalleleri’nde  kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı.

Kar yağışını duyan bazı vatandaşlar, Ödemiş Gölcük Mahallesine kartopu oynamak için geldi. Gölcük Mahallesi ve Ödemiş’in tarihi kasabası olan Birgi’de kar yağışı vatandaşları heyecanlandırdı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem İzmir ve çevresindeki vatandaşları Ödemiş’in Gölcük Mahallesine kar oynamaya davet etti.

Başkan Badem yaptığı açıklamada, “Gölcük her gün bira daha güzelleşiyor. Yeni yılını kar altında geçirmek isteyenleri Gölcüğe bekliyoruz. Burada bulunan tesislerimiz son derece güzel hale geldi. Burada sahil düzenlenmemiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde buraya Ödemiş’in gözde dinlenme yeri haline getireceğiz. Yeni yılını göl kenarında kar altında geçirmek isteyenleri bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi