Haber: Dilek Ayvalı
Bölgenin köklü firmalarından olan İzmir Turizm, İstanbul, Ankara ve Antalya hattında kullanılmak üzere satın aldığı 4 adet 2+1 otobüsler için önceki gün Ödemiş Otogarında tören düzenledi.
Düzenlenen törene İzmir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acun, Genel Müdür Mehmet Bakırdağ, Ödemiş Bölge Müdürü Fatih Acun, Tire Bölge Müdürü Necati Öter, Ankara Bölge Müdürü Ömer Ok ile iş adamı ve siyasetçiler katıldı.
Törende adak kesildi ve dualar edildi. Daha sonra firma yöneticileri yemekte bir araya gelerek şirketin planları ile ilgili sohbet etti.
Acun, “İzmir Turizm ailesi adına güzel bir gün”
İzmir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acun burada yaptığı açıklamada, “Şu an filomuzun yüzde 75’i 2+1 araçtan oluşuyor. Hedefimiz bunu gelecek yıl yüzde yüze çıkarmak. İzmir Turizm olarak 30 yılı aşkın tecrübemiz ile her zaman yolcularımıza en iyi, en kaliteli seyahat olanaklarını sunmak için gayret gösterdik. Bundan sonra da verdiğimiz kaliteli hizmeti sürdürerek yolcularımızın konforunu ve güvenliğini en üst seviyeye çıkartarak çalışacağız. Bugün burada araçlarımızı şoförlerine teslim ettik. Çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. İzmir Turizm ailesi adına güzel bir gün” dedi.
“Keyfinize Bakın, Biz Geldik”
İzmir Turizm ayrıca Ödemiş-Bodrum seferleri ile de müşterilerinden tam not alıyor. Her gün sabah Ödemiş-Tire-Selçuk-Kuşadası-Söke-Bodrum güzergâhında seyahat eden İzmir Turizm yolcuları aynı günün akşam saati de Bodrum’dan Ödemiş’e dönebiliyor. Ödemiş ve Tire’deki vatandaşın Kuşadası ve Bodrum hattını tek ulaşım aracı ile çözen İzmir Turizm yolcuları çok mutlu.
Editör: Haber Merkezi