Okulda bulunan 14 sınıf 15 gün arayla okul veliler tarafından hazırlanan gıda ürünlerini okulda satışa sunuyor. Öğrenciler yapılan etkinliklerle hem yardımlaşmayı öğreniyorlar.
Ödemiş İnönü İlkokulu Müdürü Ayşe Soysal’ın öncülüğünde öğrencilerin sosyalleşmesi için yapılan etkinliklere şimdiye kadar 7 sınıf katılmış. Yarıyıl tatilinin ardından etkinlik kaldığı yerden devam edecek.
İnönü İlkokulu Müdür Yardımcısı Ferhat Satan yapılan etkinlikleri öğrenciler adına çok yararlı bulduğunu belirterek, “Ödemiş İnönü İlkokulu Ödemiş’in en köklü okullarından biri olma özelliğine sahip, sosyal aktiviteler açısından oldukça zengin bir okul bu okulda görev almaktan çok mutluyum” dedi.
Öğrencilerimize sosyal aktivitelerle yardımlaşma ve dayanışmayı öğretiyoruz diyen Ödemiş İnönü İlkokulu Müdürü Ayşe Soysal  ; “Okulumuzda daha önce Kızılay ile Halep yardım etkinliği düzenlemiştik. Bunun akabinde Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem tarafından kar yağan alanlara gidemeyen öğrencilerimiz için okulumuza kar getirerek bir kartopu oynama etkinliği oluşturduk. Okul olarak 15 günde bir sınıfımızın katıldığı kermesimizin yarıyıl sezonunu yaptık. Öğrencilerimize sosyal aktivitelerle yardımlaşma ve dayanışmayı öğretiyoruz.” 

Editör: Haber Merkezi